Metoda sigura de a obtine un orgasm vaginal, explicata pas cu pas

,

Multe femei reusesc rareori sa se bucure in viata de un orgasm in toata puterea cuvantului, respectiv de un orgasm vaginal.

Pentru a inlesni obtinerea unui astfel de orgasm, pe langa tehnica ce presupune ca femeia sa aiba un orgasm de cel putin 15 minute, exista o serie de pasi care daca sunt respectati pot duce la implinirea acestei dorinte. Totodata, cu trecerea timpului, femeile care invata sa isi controleze corpul pentru a obtine un orgasm vaginal vor avea parte de astfel de placeri de mai multe ori decat pana acum.

Astfel, este necesar sa incercati urmatoarele sfaturi pentru a obtine un orgasm vaginal si nu doar unul clitoridian:
1.
Masturbeaza-te des
Femeile care isi cunosc foarte bine corpul si stiu care sunt zonele din interiorul vaginului care le duc pe culmile placerii sunt mult mai dezinvolte si pot da indicii clare in timpul actului sexual. O femeie care isi exploreaza corpul stie unde se afla propriul punct G si poate da indicatii cu privire la felul in care trebuie sa se miste barbatul pentru a-l stimula corespunzator.
2. Foloseste lubrifiantul
Lubrifiantul este indicat in timpul actului sexual pentru ca ajuta la eliminarea senzatiei de “intruziune” in momentul penetrarii. Astfel, durata contactului sexual “de placere” este mult mai mare iar sansele de aobtine un orgasm vaginal cresc exponential. Mai mult decat atat, unele tipuri de lubrifiant il pot ajuta si pe partener sa aiba o prestatie mai lunga.
3. Incearca pozitii sexuale de penetrare adanca
Pozitiile sexuale pentru penetrare adanca, in cazul in care doresti asta, sunt unele dintre cele mai uzuale.
Pozitia pe la spate sau pozitia “lingura” cunt cele mai indicate pentru obtinerea unui orgasm vaginal datorita faptului ca penisul este “folosit” pe toata lungimea lui.

Astfel, este necesar sa incercati urmatoarele sfaturi pentru a obtine un orgasm vaginal si nu doar unul clitoridian:

1. Masturbeaza-te des
Femeile care isi cunosc foarte bine corpul si stiu care sunt zonele din interiorul vaginului care le duc pe culmile placerii sunt mult mai dezinvolte si pot da indicii clare in timpul actului sexual.

O femeie care isi exploreaza corpul stie unde se afla propriul punct G si poate da indicatii cu privire la felul in care trebuie sa se miste barbatul pentru a-l stimula corespunzator.

2. Foloseste lubrifiantul
Lubrifiantul este indicat in timpul actului sexual pentru ca ajuta la eliminarea senzatiei de “intruziune” in momentul penetrarii. Astfel, durata contactului sexual “de placere” este mult mai mare iar sansele de aobtine un orgasm vaginal cresc exponential.
Mai mult decat atat, unele tipuri de lubrifiant il pot ajuta si pe partener sa aiba o prestatie mai lunga.

3. Incearca pozitii sexuale de penetrare adanca
Pozitiile sexuale pentru penetrare adanca, in cazul in care doresti asta, sunt unele dintre cele mai uzuale. Pozitia pe la spate sau pozitia “lingura” cunt cele mai indicate pentru obtinerea unui orgasm vaginal datorita faptului ca penisul este “folosit” pe toata lungimea lui.


Citeste continuarea pe lyla.ro!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Horoscop zilnic luni, 20 septembrie 2021. O zodie va avea parte de o surpriză plăcută. Este o zi a deciziilor neinspirate pentru Pești

Ion Cristoiu face TABLOUL CRIZEI politice: Personajele lui Caragiale vorbesc şi uneori chiar trăiesc sub influenţa presei. A presei proaste

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

TAUR: 10 lucruri inedite despre zodia Taur. De ce se spune că sunt răzbunători?

BERBEC: 10 lucruri inedite despre zodia Berbec. De ce se spune că sunt încăpățânați?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies