Mesajul sfâșietor al fiicei lui Nosfe, Iris, la doar o lună de la moartea artistului. Ce i-a spus micuța mamei sale: ''Degeaba am sănătate dacă nu am familie”

,
Mesajul sfâșietor al fiicei lui Nosfe

Mesajul sfâșietor al fiicei lui Nosfe

[Sursa foto: Instagram Madalina Cretan]

Fiica lui Nosfe a transmis un mesaj sfâșietor la doar o lună de la moartea rapperului. Mama ei, Mădălina Crețan, a postat totul pe o rețea de socializare.

Deși a trecut o lună de la moartea lui Nosfe, apropiații și cei care l-au cunoscut pe artist sunt încă devastați de durere.

Rapperul a lăsat-o în urmă pe soția lui, Mădălina Crețan, dar și pe fiica lui, Iris, în vârstă de 8 ani. 

Ce mesaj a transmis Iris, fiica lui Nosfe, la o lună de la moartea rapperului

Mădălina Crețan este destul de activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Soția lui Nosfe a publicat o fotografie cu fiica ei, iar cea mică a transmis un mesaj sfâșietor, la doar o lună de la moartea tatălui său.

“Eu îmi doresc în viața asta să am sănatate, familie și să învăț carte! Degeaba am sănătate dacă nu am familie.” Gânduri de la Iris ❤️🙏'', este mesajul postat de Mădălina Crețan pe rețelele de socializare.

Mesajul sfâșietor al fiicei lui Nosfe

Mesajul sfâșietor al fiicei lui Nosfe

[Sursa foto: Instagram Madalina Cretan]

Citește și: Încă o lovitură pentru soția lui Nosfe! Ce i s-a întâmplat Mădălinei Crețan, la două săptămâni de la moartea artistului: ”Au făcut asta din pură răutate”

Mesajul Mădălinei Crețan pentru Nosfe, la o lună de la moartea artistului

Mădălina Crețan este sfâșiată de durere, după ce soțul ei, Nosfe, a murit fulgerător în urmă cu o lună. Recent, aceasta a postat în mediul online un mesaj în care descrie povestea lor de iubire.

''Dacă mâine ar veni Dumnezeu la mine și mi-ar zice “îți dau o viață lungă și bună cu un alt bărbat sau viața asta cu bărbatul ăsta care o să se termine așa, după 9 ani” am să aleg la nesfârșit viața asta pentru că alți 1000 de bărbați în alte 1000 de vieți nu mă vor face să îi iubesc așa cum te-am iubit și te iubesc pe tine și alți 1000 de bărbați nu mă vor iubi așa cum ai făcut-o tu!'',  a scris Mădălina Crețan pe rețelele de socializare.

Citește și: Mădălina Crețan, soția lui NOSFE, mesaj sfâșietor, după mai bine de o lună de la moartea artistului: „Dacă mâine ar veni Dumnezeu la mine și mi-ar zice''

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Detaliul de pe pagina de Instagram a lui Nosfe care a sărit în ochii tuturor! Toată lumea a observat: „Să fim recunoscători”

Președintele PMP, după apelul lui George Simion: 'Vă tot spun că acest băiat este pe felie cu Kremlinul'

Detaliul de pe pagina de Instagram a lui Nosfe care a sărit în ochii tuturor! Toată lumea a observat: „Să fim recunoscători”

Videoclipul cu Nosfe care i-a distrus inima soției lui, Mădălina Crețan: „Mi-ai lăsat un gol în inimă”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies