Mesajul lui Volodimir Zelenski, după victoria de la EUROVISION 2022: „Curajul nostru impresionează o lume întreagă, muzica noastră cucerește Europa”

,
Mesaj Volodimir Zelenski Eurovision 2022

Mesaj Volodimir Zelenski Eurovision 2022

[Sursa foto: Facebook Volodimir Zelenski]

Ce mesaj a transmis președintele Volodimir Zelenski după ce Ucraina a câștigat finala Eurovision 2022. Kalush Orchestra cu piesa „Stefania„ s-au clasat pe primul loc la concursul muzical Eurovision Song Contest 2022.


In articol:

Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski a transmis un mesaj după finala Eurovision 2022, finală câștigată de Ucraina cu piesa „Stefania„. 

Mesajul lui Volodimir Zelenski după finala Eurovision 2022 

”Curajul nostru impresionează o lume întreagă, muzica noastră cucerește Europa”, a fost mesajul președintelui ucrainean Volodimir Zelenski după ce trupa Kalush Orchestra a câștigat competiția Eurovision 2022, citat de hotnews.ro.

Citeste si: Ucraina a câștigat EUROVISION 2022! Ce loc a ocupat România în finala Eurovision Song Contest și ce mesaj le-a transmis WRS ucrainenilor  

”Anul viitor Ucraina va găzdui Eurovision. Pentru a treia oară în istorie! Și cred că nu va fi și ultima!

Ne vom asigura că într-o bună zi participanții și invitații de Eurovision vor fi găzduiți într-un Mariupol ucrainean. Liber, pașnic și reconstruit.

Vă mulțumesc pentru victorie, Kalush Orchestra și tuturor celor care au votat pentru noi! Glorie Ucrainei!„, a scris pe pagina sa de Facebook președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. 

Citeste si: Eurovision 2022: Ucraina și Moldova, calificate în finala concursului. Cine sunt primii finaliști ai Eurovision Song Contest 2022

Ucraina a câștigat Eurovision 2022

Ucraina a câștigat Eurovision 2022

[Sursa foto: Instagram ]

Ucraina a câștigat finala Eurovision 2022 

Așa cum era de așteptat, potrivit pronosticurilor de la casele de pariuri, Ediţia Eurovision Song Contest 2022 de la Torino a fost câştigată de Ucraina, reprezentată de Kalush Orchestra cu melodia „Stefania” care a primit din partea publicului 439 de puncte, un total de 631 de puncte. 

Reprezentanții Ucrainei, artiștii din trupa Kalush Orchestra, au lansat și un puternic mesaj prin care cer ajutorul întregii comunității internaționale.  „Vă rugăm, ajutați Ucraina, ajutați Mariupolul, ajutați Azovstal”.Vă mulţumim că sprijiniţi Ucraina! Slava Ukraini!”.   

Citeste si: România s-a calificat în finala EUROVISION 2022! „Le promit tuturor că nu îi voi dezamăgi în finală!”, a declarat WRS, care a cucerit publicul cu melodia „Llamame„

Reprezentanții Ucrainei la Eurovision 2022, Kalush Orchestra, au cucerit publicul cu piesa „Stefania„, care este dedicată mamei solistului. Aceasta a ascultat piesa pentru prima dată în direct, la show-ul Selecției Naționale din Ucraina. 

Oleg Psyuk, solistul trupei Kalush Orchestra a declarat înainte de prima semifinală Eurovision 2022:   „   Piesa fost scrisă cu dedicaţie pentru mama mea, cu mult timp înaintea războiului, dar după ce a izbucnit războiul a căpătat semnificaţii în plus, fiindcă mulţi ucraineni văd ţara ca pe o mamă. De aceea a ajuns la inima multor ucraineni şi sperăm că va plăcea şi multor europeni când o vom cânta pe scenă.„

Artiștii de la Kalush Orchestra au fost selectați să reprezinte Ucraina cu câteva zile înainte de invazia rusă și n-au apucat să se bucure prea mult de succes. 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum au ajuns romii în principatele române. Statistic, ei sunt mult mai numeroşi decât în orice ţară

LIVE UPDATE Ziua 81 de război în Ucraina. Soldații ruși ar fi folosit bombe cu fosfor pentru a ataca uzina Azovstal „Iadul a venit pe pământ”

Rușii au luat la rând un alt oraș din Ucraina: bombardamente intense în Slovyansk/ Video

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Povestea tragică a Valeriei, „mireasa văduvă„ din Azovstal! Și-au pecetluit jurămintele cu verighete din folie de aluminiu, iar ce le-au făcut rușii apoi este sfâșietor

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies