Mesajul Ilincăi Vandici pentru concurentele “Bravo, ai stil! Celebrities”, înainte de Semifinala de sâmbăta aceasta

,
Ilinca Vandici

Ilinca Vandici, alaturi de juratii de la Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

“Cea care reușește să se claseze acolo primește imunitate și automat bilet către Marea Finală”


In articol:

Doar trei ediții ne mai despart de Semifinala “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată în această sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D. În ultima bătălie stilistică majoră, înaintea de Marea Finală de sâmbătă viitoare, 5 februarie, cele șase celebrități – Amna, Bella Santiago, Adina Halas, Ruxi, Raluca Dumitru și Viviana Sposub – vor fi la un pas de a întra în lupta decisivă pentru marele premiu de 100.000

de lei și titlul de Cea mai stilată Celebritate din România.

Mesajul Ilincăi Vandici pentru concurentele “Bravo, ai stil! Celebrities”

Bătălia stilistică în edițiile premergătoare Semifinalei de sâmbătă este tot mai intensă, concurentele vor face totul pentru a demonstra că au stil și că își merită locul de a ajunge pe podium, în Finală.

Ediția din această seară a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities” este presărată cu momente unice, extravagante, cu emoție, dar și tensiune la maximum, cu atât mai mult cu cât Marea Finală se apropie cu pași repezi.

Ilinca Vandici le îndeamnă pe cele șase concurente să acorde o atenție sporită ținutelor vestimentare, cea care va reuși în această Semifinală să fie în fruntea clasamentului se va califica automat în Marea Finală de pe 5 februarie.

Bravo, ai stil! Celebrities

Concurentele de la Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

“Ce e foarte important și ce vreau din suflet să vă rog este să va concentrați pe ținute. O ținută bună vă poate aduce într-o zi 4 stele, ca să nu mai vorbim despre stele bonus pe care le puteți primi în Semifinală, în urma notelor din partea juraților. Automat, stelele vă propulsează în fruntea clasamentului. Cea care reușește să se claseze acolo primește imunitate și automat bilet către Marea Finală ”, anunță Ilinca Vandici.

În această seară, imediat după serialul “Fiica ambasadorului”, concuretele vor avea de înfruntat o nouă bătălie stilistică, rămâne de văzut câte stele vor reuși acestea să își adjudece din partea juraților.

Citeste si: Ilinca Vandici, anunțul înainte de Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities! Jurații foc și para în competitie

Citeste si: Ilinca Vandici, moment istoric la "Bravo, ai stil! Celebrities: "O să îmi sune telefonul în draci, o să îmi dau demisia, îmi pare rău!" Tibi Clenci si-a facut cruce cand a vazut-o

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Dana Rogoz, în costum de baie: „Ţi se văd coastele”

Ruxi, cea mai incendiară apariție de până la acum la Bravo, ai stil! Celebrities. Jurații, cuceriți de styling-ul concurentei: "Ți-am zis că îl ai pe dracu în tine!"

Cioloș scoate la iveală nemulțumirile din partid! Ungureanu: ‘Cioloș a mai dat o țeapă și la PNL. Pare că și USR își ia țeapă cu el’

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Bianca Rus este în doliu: „Vin de la 700 de kilometri să te conducem pe ultimul drum” Clipe grele pentru fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies