Mesajul Gabrielei Firea după moartea marelui actor Alexandru Arșinel

,
Alexandru Arsinel cu Gabriela Firea

Alexandru Arșinel cu Gabriela Firea

[Sursa foto: Facebook Grabiela Firea]

Gabriela Firea, ministrul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse, a transmis un mesaj după moartea marelui actor Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel a murit, joi seara, la vârsta de 83 de ani.

Actorul era internat la Spitalul Universitar din Capitală, în secția de Terapie Intensivă, după ce a avut nevoie de asistență medicală.

Citeste si: Marcel Ciolacu, mesaj după moartea marelui actor Alexandru Arșinel ”Teatrul și filmul românesc sunt de astăzi mai sărace”

Mesajul Gabrielei Firea după moartea marelui actor Alexandru Arșinel

Gabriela Firea, ministrul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse, a transmis un mesaj după moartea marelui actor Alexandru Arșinel.

Gabriela Firea a scris un mesaj de condoleanțe adresat familiei, după decesul marelui actor Alexandru Arșinel.

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse se declară „onorată” că în perioada care a fost primar general a reușit să-i aducă o bucurie acordându-i titlul de cetățean de onoare al Bucureștiului.

„Ce veste tristă pentru întreaga lume artistică și pentru iubitorii de teatru. Maestrul Alexandru Arșinel a plecat din această lume, lăsând în urma regretele noastre.

Sunt onorată că în perioada în care am fost primar general am reușit să-i aduc o bucurie acordându-i titlul de cetățean de onoare al Bucureștiului. Un gest mărunt pentru măreția domnului Arșinel. Transmit condoleanțe doamnei Arșinel și întregii familii. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Mesajul transmis de medicii care l-au tratat pe marele actor Alexandru Arșinel

Medicii de la Spitalul Universitar de Urgență București au transmis un mesaj după moartea marelui actor Alexandru Arșinel.

”În această seară, marele actor Alexandru Arșinel, s-a stins din viață în urma unei lungi suferințe.
Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022,  în Spitalul Universitar de Urgență București și de o săptămână se afla în secția de Terapie Intensivă.
Conducere Spitalului Universitar de Urgență București transmite condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească.  ”, au transmis medicii de la Spitalul Universitar de Urgență București.

Actorul Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani

Alexandru Arșinel, unul dintre cei mai talentați și apreciați actori români, s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani din cauza problemelor cardiace.

De-a lungul timpului, actorul s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, dar a reușit să treacă peste fiecare în parte. De această dată, medicii nu i-au mai putut salva viața, astfel că au fost nevoiți să declare decesul.

Citeste si: A murit Alexandru Arșinel. Marele actor s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani. Care a fost cel mai mare regret al său

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Mesajul transmis de Dan Negru, după moartea lui Alexandru Arșinel: „Azi a venit ziua”

Gazul azer ia locul gazului rusesc, în Italia

Mesajul transmis de Dan Negru, după moartea lui Alexandru Arșinel: „Azi a venit ziua”

A murit Alexandru Arșinel. Marele actor s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani. Care a fost cel mai mare regret al său

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies