Mesaje pentru absolvenți 2023: Urări și felicitări pentru elevii de clasa a 8-a și a 12-a

Author: Cristina Mocanu

Urări și felicitări pentru elevii de clasa a 8-a și a 12-a

Sursa: pexels.com

Cele mai frumoase urări și mesaje pentru cei care au susținut examenele de absolvire pentru clasele a 8-a și a 12-a.

Trimite-le celor dragi, care au terminat cu bine examenele claselor a 8-a și a 12-a, o urare sau o felicitare prin care îți arăți susținerea.

Mesaje și urări pentru absolvenții claselor a 8-a

Pentru că se aproprie examenele pentru clasele a 8-a și a 12-a, este bine să pregătești din timp un mesaj de felicitare sau o urare. Iată câteva mesaje care vă pot inspira pentru această ocazie, mai ales că este sfârșitul unei etape frumoase din viața lor:

„Ai trecut și acest prag! Este normal să te simți în al nouălea cer, să simți că toate porțile ți se deschid, să simți că cel mai îndrăzneț vis poate deveni realitate, să simți că ți s-a confirmat

valoarea, să simți că ai răsplătit și depășit așteptările tuturor de la tine! Ești un învingător!”

Citește și: Evaluarea Națională 2023 pentru clasa a 8-a. Pe ce dată ar trebuie să înceapă examenele? Calendarul probelor

„La revedere, dragii mei dragi absolvenți! Fie ca visurile voastre să prindă viață, iar sufletul vostru să zâmbească mereu!”

„V-ați așezat în bănci unul lângă altul, pașii vi s-au suprapus, destinul a devenit comun. Împreună

ați învățat să dăruiți, să aveți răbdare, să iertați, să iubiți, să visați.”

„Bucurați-vă că ați trăit experiențe unice, rămâneți prieteni! Fiți puternici și motivați în a depăși obstacole! Îndrăzniți să fiți voi!”

”Dragi absolvenți, viața se așterne în fața voastră ca o pajiște cu miros proaspăt de aventură și cu flori gata de a fi admirate și culese. Vă doresc să aveți curiozitatea și perfecționismul lui Leonardo da Vinci, puterea de muncă a lui Michelangelo, îndrăzneala lui Picasso și non-conformismul lui Dali! Aveți curajul să fiți creativi și să vă urmați visele până la

îndeplinire!”

”Este un timp când copiii vin, se așază în bănci, curioși și neastâmpărați. Tot în timp, fără să știi când, ei devin inteligenți, rafinați și mai maturi. Știi că vor pleca și te surprinzi că ești deopotrivă bucuros și trist. Dar așa se scrie cartea vieții. Drum bun, dragii mei!”.

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer

Citește și: Tensiune mica: ce cauze sunt si cum trebuie sa actionati

Mesaj și urări pentru absolvenții claselor a 12-a

„Cu ocazia absolvirii liceului, îți urăm succes în continuare, pe drumul ce îl vei alege! Dumnezeu să-ți călăuzească pașii și să te îndrume spre calea cea bună a vieții! Mult succes!”

„Acești 4 ani s-au terminat cu o poveste despre succes și o lecție de viață! Felicitări și să-ți meargă bine, oriunde și oricând!”

„Meriți și vei avea o viață frumoasă și fericită. Trebuie să-ți alegi cu grijă idealurile și să țintești cât mai sus. Muncește cu plăcere pentru a avea mereu succes. Fii sincer cu oamenii și ajută-i atunci când poți, dar nu-ți lăsa soarta în mâinile lor. Doar tu îți poți face viața mai ușoară și mai frumoasă. Luptă cu toate forțele pentru a-ți atinge scopurile. Felicitări cu ocazia absolvirii!”

Dragi elevi de clasa a XII-a, după patru ani în care ați învățat multe de la noi, ați reușit să descoperiți legi ale fizicii și ale firii, v-ați antrenat mintea, sufletul și corpul, ați visat, v-ați maturizat sau v-ați imaginat liberi și independenți, acum este acel moment când drumurile noastre se despart pentru că ciclul este complet! Da, am atins o limită a timpului petrecut împreună. Acum a venit vremea să plecați pentru o vreme, pentru o viață. Vă dorim să deveniți oamenii pe care i-am inspirat, să trăiți satisfacția de a reuși în tot ceea ce v-ați propus, să vă amintiți mereu unii de alții, să continuați să visați pentru că niciodată nu este destul, să credeți în voi înșivă și să nu încetați să fiți copii”.

„Final de liceu, acum se configurează la orizont un nou început pentru un grup de absolvenți minunați. Se derulează ciclic și bineînțeles pe parcurs ne intersectăm, noi, ca profesori, cu generații mai mult sau mai puțin echilibrate, atunci când vorbim despre educație. Mult succes să aveți în noul vostru drum.”

Bacalaureat 2020. Proba la limba romana se va sustine astazi. Ce masuri speciale s-au luat pentru intrarea in sali

Citește și: Încheierea mediilor în 2023: Se modifică numărul de note pe care un elev trebuie să îl aibă! Decizia de ultimă oră a Ministerului Educației

”Dragii mei absolvenți, drumurile ni s-au intersectat atunci când fiecare dintre noi avea nevoie să caute răspunsuri la întrebări nerostite, să reînvețe puterea visului frumos, să adune și apoi să risipească clipe, luni, ani… Ați devenit niște mici oameni MARI: la fel de frumoși, de inteligenți și deosebiți, pregătiți pentru zborul maturității. Sunt mandră de voi! Ați încheiat niște etape. Acum nu vă rămâne decât să încetați să mai fiți cine erați și să vă transformați în cine sunteți!”.

Sursă: wowbiz.ro

 


Lorena a trecut prin momente aprige de gelozie, după ce Laurențiu i-a făcut complimente Catincăi și s-a apropiat de ea! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii și ce decizie a luat Lorena! „Sunt multe lucruri care trebuie clarificate!”