Meliha nu poate accepta moartea fiicei sale și este pe cale să-și pună capăt zilelor. Osman duce pe umeri o povară cruntă, moartea mamei sale. Urmăriți un nou episod captivant, în această seară, de la 20:00, din serialul ”Destăinuiri”, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 18 mar 2023, 11:14
Osman își amintește de bătăile crunte pe care le primea din partea tatălui, care îl învinovățea pentru moartea mamei sale Foto(4)

Osman își amintește de bătăile crunte pe care le primea din partea tatălui, care îl învinovățea pentru moartea mamei sale

Sursa: Captură KANAL D

Noi evenimente menite să țină privitorul în suspans vor fi difuzate, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Destăinuiri”, la Kanal D.

Serialul ”Destăinuiri”, o producție despre traumă și vindecare, aduce în atenția telespectatorilor poveștile impresionante ale unor oameni cu istorii de viață încurcate, marcate de încercări teribile. Noua producție de la Kanal D poate fi urmărită vineri și sâmbătă, de la ora 20:00.

Episodul de astăzi începe cu povestea unui băiețel pe nume Osman, care a fost plasat într-un orfelinat după ce mama lui a fost ucisă de un glonț rătăcit la

un alai de nuntă. În ziua aceea, Osman era în oraș cu mama lui, la cumpărături și a primit cadou un fluier de la o vânzătoare. De asemenea, povestea continuă cu Meliha, care nu poate trece peste moartea fiicei sale. Femeia se simte vinovată pentru moartea adolescentei și vrea să-și pună capăt zilelor, în ciuda încercărilor Manolyei de a o convinge să nu recurgă la un gest necugetat.

Citește și: Cine este câți ani are carismatica Tuna din noul serial Destăinuiri! Iată cum arată celebra actriță Gülçin Kültür Şahin, la un an de la încheierea filmărilor!

Osman își amintește de bătăile crunte pe care le primea din partea tatălui, care îl învinovățea pentru moartea mamei sale

Osman duce pe umeri o povară cruntă, moartea mamei sale. În timp ce se plimba,

alături de mama sa, pe străduțele din cartierul în care locuiau, i s-a făcut sete și mama lui i-a spus să o aștepte afară până când intră la un magazin să cumpere apă. Femeia i-a spus să fluiere dacă se întâmplă ceva, și ea se va întoarce imediat. Atunci a trecut un alai de nuntă și obiceiurile presupun ca cineva să tragă focuri de armă, moment în care Osman s-a speriat și a fluierat.

Femeia privea alaiul pe fereastra magazinului și când Osman s-a speriat din cauza focurilor de armă și a început să fluiere, ea a fugit la el și a fost nimerită de un glonț. Din ziua în care Osman a ajuns la orfelinat, sună continuu din fluier. Neputând să îl liniștească nicicum, directoarea îl duce la cabinetul Manolya.

La rândul ei, Meliha se gândește doar la fiica sa. Femeia și-o imaginează peste tot, cum îi cere ajutorul, astfel, într-un moment de slăbiciune, cuprinsă de trăiri, vrea să-și pună capăt zilelor. 

Manolya încearcă să o convingă să renunțe la această decizie. Rămâne de văzut ce face Meliha, dar și cum va răspunde Osman ședințelor de terapie.

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Citește și: Vezi online live episodul 5 al serialului „Destăinuiri”. Ahmet află că fosta lui soție are cancer, iar acest lucru îl macină și începe să se învinovățească

 

 

 

 

Vezi online live episodul 61 al serialului “Totul pentru familia mea”. Akif pune liceul în vânzare și vrea să plătească datoria companiei