Masca de protectie, obligatorie si afara, la plaja sau la terasa. "Nu este o gluma"

În regiunea spaniolă Andaluzia, purtarea măștii a devenit obligatorie atât în ​​spații deschise, cât și în spații închise și indiferent dacă se poate menține sau nu distanța fizică de 2 metri.


In articol:

Masca de protectie, obligatorie si afara, la plaja sau la terasa

Măsura se aplică chiar și pe plaje și la piscine, unde masca poate fi dată jos doar la intrarea în apă și sub umbrelă, dacă se poate menține distanțarea fizică. Autoritățile spaniole au fost nevoite să recurgă la această măsură din cauza cazurilor în creștere de infectare cu noul coronavirus, potrivit digi24.ro.

Ministerul Sănătății spune că trebuie să respectăm regulile și pentru că nu este de glumă, luăm în serios măsura”, spune un bărbat mai în vârstă, aflat la o piscină în aer liber.

„Sunt bine, mi-e un pic cald, dar o port. Este obligatoriu să o port, așa că o port și gata”, spune un altul.

Citeste si: Care sunt cele mai periculoase activitati si cum risti sa iei coronavirus

Citeste si: Cat de eficienta este masca de protectie? Adrian Streinu Cercel: "Infectia cu coronavirus poate sa treaca prin masca"

În restaurante și la terase, masca nu este obligatorie în timpul mâncatului sau băutului. Dar trebuie purtată atunci când nu se face consumație și când întâlnirile din localuri au loc între persoane care nu aparțin aceleiași familii, potrivit digi24.ro

Citeste si: Doua coafeze cu coronavirus au interactionat cu 140 de clienti. Secretul lor ca sa nu infecteze pe nimeni te va uimi

Citeste si: Vestea proasta venita de la specialisti! "Vom purta masti de protectie ani buni"

 

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies