MARTURII din INFERN ale unei tinere abuzata de propriul parinte: “Tata m-a violat pentru ca nu-si permitea o prostituata”

,

Sylvia Prescott, o tanara din Marea Britanie, nu se poate desprinde de trecutul sau. O apasa un secret tulburator pe care l-a tinut ascuns 30 de ani.

Femeia, in prezent in varsta de 41 de ani, a fost crescuta de tatal si de bunica paterna dupa ce parintii ei s-au desparit cand ea avea doar un un. Bunica paterna a luat locul mamei in  inima sa. A tinut ascuns secretul ca propriul tata a violat-o timp de mai multi ani inca de la varsta adolescentei ca sa nu isi supere bunica sau sa-i grabeasca sfarsitul adac ar fi aflat ororile prin care a trecut.Insa dupa moartea bunicii femeia a mers la politie si si-a denuntat tatal. Conform declaratiilor victimei, tatal a violat-o timp de mai multi ani, pe perioada adolescentei, inca de cand Sylvia a implinit 15 ani. Chemat in fata instantei, attal si-a recunoscut vina. Raspunsul lui cand judecatorul l-a intrebat de ce si-a violat propria fiica a socat o lume intreaga! Barbatul a motivat ca nu avea bani sa mearga la o prostituata ca sa-si satisfaca impulsurile si dorintele sexuale.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Calendar Ortodox 5 mai 2021: Ce mare Sfântă este sărbătorită astăzi

Vești MARI pentru români! Guvernul va face plăți în BANI sau în NATURĂ în anumite situații

Ce job modest are acum Sebastian Chitoșcă de la Survivor Romania, dupa ce a fost fotbalist de Liga 1. Unde lucrează si sotia sa?

Tradiții și obiceiuri în Marţea Albă! Ce este INTERZIS să faci asta în a treia zi de Paşte!

Ce să faci în a doua zi de Paște ca să ai noroc tot anul? Tradiții și obiceiuri în Lunea Albă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies