Marian Drăgulescu și Larisa, din nou împreună?! Gimnastul și fosta soție au revenit unul în brațele celuilalt, după mai multe relații eșuate?!

,
Marian Dragulescu și Larisa din nou impreuna?
Marian Dragulescu și Larisa s-au impacat?

Marian Drăgulescu și Larisa au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Gimnastul și fosta soție au revenit la gânduri mai bune și și-au acordat încă o șansă?!


In articol:

Marian Drăgulescu și Larisa au divorțat în 2009, iar căsnicia lor s-a încheiat cu mare scandal, replici acide și acuzații garve de violeță domestică. Gimnastul și fosta soție s-au împăcat?

Marian Drăgulescu și Larisa formează din nou un cuplu?

Marian Drăgulescu și Larisa s-au despărțit în 2009 când aceasta l-a acuzat pe gimnast că a agresat-o fizic, însă în ultima perioadă au revenit la gânduri mai bune. Cei doi formează din nou un cuplu după 11 ani în care fiecare a trecut prin mai multe relații eșuate?

Marian Dragulescu și Larisa din nou impreuna?
Marian Dragulescu și Larisa pe vremea cand erau impreuna

La un moment dat, Marian Drăgulescu și fosta soție, Larisa, și-au mai acordat o șansă după ce timp de 11 ani au trecut prin mai multe relații eșuate. Cei doi și-au dat seama că sunt suflete pereche și s-au împăcat pentru o bună perioadă de timp.

La acea vreme, Larisa a postat pe rețelele de socializare o poză cu fostul soț în care păreau foarte apropiați. Amândoi zâmbeau larg și stăteau lipiți unul de altul.

Gimnastul și fosta soție, Larisa, au împreună o fetiță pe nume Betrice, în vârstă de 16 ani și un băiețel, Richard, în vârstă de 14 ani, de care Marian a avut mare grijă chiar dacă s-a despărțit de mama lor.

Flacăra iubirii dintre cei doi s-a stins la scurt timp. În prezent, Marian Drăgulescu iubește din nou și este mai fercit ca niciodată lângă o femeie extrem de frumoasă. Simona și Marian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an și au în plan să-și întemeieze o familie.

Marian Dragulescu și Larisa din nou impreuna?
Marian Dragulescu si noua iubita

Citeste si: Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Cine este femeia care i-a furat inima gimnastului

Marian Drăgulescu, invitat la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

În această seară, Marian Drăgulescu este invitat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, gimnastul va vorbi despre cariera sportivă, dar și despre scandalul care l-a adus în atenția presei după divorțul de Larisa Drăgulescu, care l-a acuzat că a agresat-o fizic.

Urmăriți o ediție incendiară din ”40 de întrebări cu Denise Rifai” în această seară de la 23:20, la Kanal D.

Marian Dragulescu și Larisa din nou impreuna?
Marian Dragulescu invitat la ”40 de intrebări cu Denise Rifai”

Citeste si: Marian Drăgulescu, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! “A fost o relație nocivă, au avut loc foarte multe scandaluri, certuri!”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Cine este femeia care i-a furat inima gimnastului

Americanii vor fi recunoscători: Cu un vot fără precedent, parlamentarii au decis să avem grupul PRO-America, cu Ludovic Orban șef

Războinica Adelina Damian, angajata Kanal D! Ce rol are de fapt aceasta la Survivor România. Detalii neștiute până acum

Marian Drăgulescu, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! “A fost o relație nocivă, au avut loc foarte multe scandaluri, certuri!”

Marian Dragulescu, secretul nestiut al unui campion! Celebrul gimnast a fost la un pas de paralizie? Afla detalii despre accidentul care i-a pricinuit cea mai mare suferinta!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies