Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, adevărul despre relația artistului cu impresarul său. Detalii neștiute despre cei doi au ieșit la iveală: "În spate mai este o față pe care noi nu o știm"

,
Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, adevărul despre relația artistului cu impresarul său

Maria Tărăchilă, despre viata fratelui ei

[Sursa foto: Facebook Petrica Mitu Stoian/ Maria Tărchilă]

Maria Tărchilă a făcut dezvăluiri uimitoare despre relația fratelui ei, Petrică Mîțu Stoian, cu impresarul Doru Gușman. Detalii neașteptate au ieșit la iveală după moartea artistului.


In articol:

Maria Tărchilă a scos la iveală detalii incredibile despre viața fratelui ei. Aceasta a mărturisit în cadrul unei emisiuni televizate că nu are nevoie de averea lui Mîțu Stoian, însă vrea să știe adevărul.

Ce s-a ales de averea interpretului de muzică populară?

Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, adevărul despre relația artistului cu impresarul său

Citeste si: Scandalul amantlâcului dintre Irina Tănase și presupusul iubit a fost o înscenare? Cine ar sta în spatele fabricării filmulețului. Al cui este, de fapt, numărul de telefon din conversațiile celor doi

Maria Tărchilă, sora cântărețului de muzică populară Mîțu Stoian, vrea să facă lumină după moartea fratelui ei. Aceasta a mărturisit în cadrul unei emisiuni că a deschis succesiune, însă din spusele unor apropiați interpretul de muzică populară nu ar fi lăsat nimic. Sora artistului a mai precizat că nu o interesează averea fratelui ei, doar vrea să scoată adevărul la iveală.

Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, adevărul despre relația artistului cu impresarul său

Ce s-a ales de averea lui Mitu Stoian

[Sursa foto: Facebook Petrica Mitu Stoian]

"Am deschis succesiunea și a rămas să ne întâlnim la notar în ianuarie. A rămas să verifice actele, dar din spusele unora nu ar mai fi nimic. Nouă nu ne trebuie averea nimănui, nici a lui Petrică. Trebuie să vedem adevărul.

Am aflat ceva zvonuri că nici casa de la țara nu ar fi a lui, nici cea de la Craiova. Nu e nimic clar, dar ar fi pe firmă.",   a declarat Maria Tarchilă.

Cine deține toată averea lui Petrică Mîțu Stoian?

În cadrul aceleiași emisiuni, Maria Tărchilă a fost întrebată dacă impresarul Doru Gușman deține întreaga avere a interpretului de muzică populară.

"Nu sunt sigură până nu văd ce spune doamna notar. Acum doamna notar verifică ce ar mai fi, dar fără să fie pe numele acestei familii. Nu sunt sigură, dar vă comunic când o să aflu toate aceste lucruri. S-au mirat și avocații și cine se ocupă de caz, au zis că e o speță foarte dificilă",  a adăugat Maria Tărchilă.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian a dezvăluit că de fiecare dată când artistul se întâlnea cu membrii familiei o făcea oriunde în altă parte, însă nu la casa lui.

Acest lucru s-ar fi întâmplat din cauza impresarului, a spus Maria Tarchilă.

”Avem martori care spună că ar fi fost forțat să pună toată averea pe numele lui, nu știu, vorbim și noi în necunoștință de cauză.  Noi eram în relații normale cu Petrică, dar cu familia nu. Nu ne-am vizitat de ani de zile, nu ne primea în casă, nu ne accepta, eram eliminați de acolo. Nu aveam noi ce căuta la el acasă. Dacă noi mergeam la Craiova ne întâlneam la benzinărie sau la o terasă. Nu ne-am certat, dar era eliminată multă lume, cum a fost și Niculina.

Nu l-am întrebat de ce nu putem merge acasă, am crezut că nu e el (impresarul Doru Gușman) de dialog, nu-i plăcea de noi, nu știu ce avea cu noi. Poate credea că-l influențam cu ceva, nu știu.

Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, adevărul despre relația artistului cu impresarul său

Maria Tărchilă vrea sa faca lumina

[Sursa foto: Facebook Maria Tărchilă]

Ne mai suna uneori să ne întâlnim toți, stabileam, și el nu venea. Ori îi făcea un program și nu putea să vină, nu era lăsat să vină. Ori venea pe ascuns și îl suna. Auzeam cum țipa la telefon «ce cauți tu acolo?». I-a controlat viața, nu a avut viața lui. El era liber, când era cu ei era mereu stresat. O să aflăm noi și de ce era așa de constrâns de această familie. Nu-l lăsa cu noi, cu nimeni", a mai spus una dintre surorile artistului.

Citeste si: S-a aflat cât timp a petrecut, de fapt, Petrică Mîțu Stoian în camera cu oxigen. Au apărut mesajele găsite în telefonul artistului

Maria Tărchilă, adevărul despre relația dintre Mîțu Stoian și Doru Gușman

Maria Tărchilă a dezvăluit că Mîțu Stoian era ușor influențat de familia lui Doru Gușam, drept dovadă faptul că s-a îndepărtat de familie, de Niculina Stoican, cât și de fost soție.

Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, adevărul despre relația artistului cu impresarul său

Mitu Stoian a lăsat toata averea impresarului?

[Sursa foto: Facebook Petrica Mitu Stoian]

”O să aflăm noi și asta. Petrică era ușor influențabil și cred că de asta l-a îndepărtat de noi, de Niculina, l-a divorțat de nevasta lui și a rămas singur. Nu știu cum să-i spun ce era impresarul pentru el, există un termen, dar nu vreau să-l pronunț. Rămâne să vedem și să demonstrăm ce era.

Când am mai multe detalii vă anunț eu și vă comunic. A fost un artist minunat, dar nu știm noi ce a fost în spatele artistului. Asta nu știm noi. Artiștii sunt de două feluri: artiști minunați și în spate mai este o față pe care noi nu o știm", a mai spus Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian.

Citeste si: Niculina Stoican a fost prinsă conducând cu peste 120 km la oră! Cântăreața a mai fost prinsă de radar de două ori anul acesta

 

Citește-ne pe

Citește și:

Răsturnare de situație după moartea lui Petrică Mîțu Stoian! Cine va beneficia de averea în valoare de un milion de euro pe care artistul a lăsat-o în urmă

Nicuşor Dan o acuză pe Gabriela Firea de FAKE NEWS: Bucureştenii nu vor plăti 980 lei pe gigacalorie

Al 3-LEA RAZBOI MONDIAL, sta sa incepa! Rusia, Iran si China manevre comune! NATO si SUA pregatiti sa intervina, APOCALIPSA tot mai aproape

Gestul făcut de Petrică Mîțu Stoian înainte de a se sui în mașină și a pleca la clinica! Regretatul cântăreț și-ar fi presimțit moartea

Niculina Stoican, mărturisiri despre amanta soțului: "Am primit telefoane: Știi, soțul tău mă iubește"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies