„Mama stătea lângă mine și mă punea să fac amor cu bărbați mult mai în vârstă”. La 23 de ani a întreținut relații intime contra-cost cu zeci de parteneri

Povestea începe cu multă timp în urmă, când fiica avea doar 11 ani, iar mama sa i-a spus că nu ar fi rău să-și facă o operație estetică pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic.


In articol:

La 18 ani, fata devenise o adevărată atracție pentru bărbații trecuți de 50 de ani, care plăteau bani serioși pentru o noapte cu tânăra domnișoară.

Dezvăluirile făcute publice de presa din Marea Britanie sunt de-a dreptul grotești.

Ajunsă la 23 de ani, Kyla Morris a rememorat episoade scandaloase pe care le-a trăit în ciuda vârstei fragede. Atunci când a împlinit 18 ani, a fost încurajată de mama sa, Georgina Clarke, să le ofere bărbaților în vârstă generoși dansuri provocatoare urmate de partide de amor, de pe urma cărora să-și câștige existența.

Citeste si: Ea e femeia cu cei mai mari sâni! La zece ani purta deja cupa C la sutien! Cum arată acum

Citeste si: Cine e moldoveanca bomba sexy care a blocat o strada din Londra cu Lamborghiniul sau decorat cu 2 milioane de cristale Swarovski! VIDEO

Fata s-a lăsat manipulată și și-a început periplul erotic la acea vârstă fragedă. Miza: banii. Bani din care atât ea, cât și mama sa își plăteau intervențiile chirurgicale estetice. De altfel, totul a plecat d ela o nebunie a mamei, care și-a dorit cu disperare să se opereze până când va semăna cu idolul său, Katie Price. „Boala” s-a luat rapid și la fata ei, care atunci când a început să se transforme era un biet copil, care nu realiza ce pericole o pasc în viitor.

Potrivit estimărilor, cele două au cheltuit peste 600.000 de lire sterline cu operațiile estetice, bani câștigați de cele mai multe ori de către mezina familiei: „Mama stătea lângă mine noapte și-mi spunea cât de important e să ne facem aceste operații pentru a semăna cu Katie. Mă încuraja să dansez lasciv în fața domnilor mai în vârstă, iar atunci când am primit prima propunere să merg mai departe, mi-a dat acordul fără să stea prea mult pe gânduri”, a povestit Kayla.

Georgina Clarke nu pare să-și reproșeze ceva. Ba mai mult, într-un interviu acordat unei televiziuni britanice a spus că este mândră că fata ei a reușit să-și plătească toate operațiile pe care le-a suferit, fiind convinsă că sfaturile sale au fost mereu cele mai bune.

sursa: a1.ro

Vezi cele mai HOT Stiri kanal D

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate