”Mama m-a urât toată viața” Gheboasa, despre anii petrecuți în plasament și lipsa părinților din viața lui: ”Tata era la pușcărie”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 06 dec 2022, 14:34

Gheboasa, despre faptul că mama nu l-a vrut niciodată

Sursa: Captură YouTube

Gheboasa, cunoscutul trapper, este invitatul din această săptămână din cadrul emisiunii „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță. Artistul a vorbit despre cea mai dureroasă etapă din viața lui și cum a reușit să rămână mereu puternic.

Gheboasa, invitat în cadrul emisiunii lui Mihai Ghiță, ”În oglindă”, pe care o puteți urmări pe canalul de YouTube theXclusive, a vorbit despre familia sa, dar și despre anii petrecuți în plasament. Artistul a dezvăluit că mama nu l-a vrut niciodată, iar tata era la închisoare, astfel a fost luat de către autorități și dat în plasament unei familii. Cântărețul își iubește nespus tatăl și bunicii, dar mai ales pe părinții adoptivi, care au avut grijă de el.

Gheboasa: ”Mama nu mă voia”

Gheboasa și-a deschis sufletul și a vorbit despre mama sa, despre care spune că nu l-a vrut niciodată, ba mai mult, atunci când se întâlneau pe stradă îl înjura. Pentru că tatăl a stat o bună perioadă după gratii, artistul a fost dat în plasament la o familie,  care s-a ocupat de educația lui și care l-a ajutat să devină omul care este astăzi.

Citește și: Gheboasă, mărturisiri tulburătoare despre povestea lui de iubire cu tânăra care îi este alături și astăzi! „Părinții noștri nu ne lăsau! Ne-am iubit pe ascuns!”

”Povestea familiei mele este în felul următor, când eram mai mic tata nu a putut să mă ia, tatăl meu era arestat și mama mea nu mă voia, știi.

(n.r Cum mama ta nu te voia?) Mama nu mă voia, nu știu. Asta este tot ce știu eu, poate este o altă poveste în spatele acestei povești. (n.r Cine ți-a spus că nu te voia?) Păi, și bunicii mi-au zis că mama nu mă voia, avea alte lucruri de făcut decât să stea după mine. Nu mi-a spus mama asta, nu am ținut legătura cu mama, că m-a urât toată viața, adică nu m-a vrut niciodată și cumva nici eu n-am vrut-o pe ea.
Pe mine nu m-a dat la întors sau să sufăr că nu m-a vrut mama, când am crescut îl aveam deja pe tata și am avut bunicii care m-au ținut strâns la piept(...) Mi-am dat și eu seama că mama nu m-a vrut și mi-am dat seama că mă ura pentru că mă înjura mereu când ne vedeam”,
a spus Gheboasa despre mama sa.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Gheboasa vorbește cu admirație despre familia care l-a crescut și a dezvăluit că-i iubește foarte mult.

Un adolescent a atacat un taximetrist cu un cuțit, după care i-a furat toți banii încasați pentru curse

”Eu am fost în plasament când am fost mic, vreo 5-6 ani de zile, la o familie, care m-au botezat, țin să le mulțumesc pe această cale, îi respect și îi iubesc(...) M-au crescut până la 6 ani și în acest timp tata era singurul care avea un drept, în afară de mama. Tatăl meu s-a eliberat și a făcut tot posibilul, legal, să mă ia acasă”, a mai dezvăluit artistul.

Citește și: Bogdan de la Ploiești a fost rampa de lansare a lui Gheboasa în industria muzicală de la noi? Ce spune artistul despre colaborarea cu manelistul: ”M-a iubit de când m-a văzut prima oară”

 


Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a dat buzna în camera roșie, pentru a afla ce se întâmplă între Patrick și Alina, noua concurentă! „Nu e corect ca în prima zi de cuplu să facă așa ceva!”

Vizibil afectată de gestul lui Patrick, Nona a intrat furibundă în camera roșie pentru a-i cere explicații celui care se pretinde partenerul ei! „Ce faci tu? Nu, eu mă duc! Rămâneți voi aici!”

Cookies