Mama Geta, prima reacție după ce fiica ei cea mică, Getuța, s-a cununat civil: "Sunt cei mai frumoși, le doresc tot binele din lume. Abia aștept să mă rup în figuri!"

,
mama Geta, prima reactie dupa cununia Getutei Sterp

Mama Geta, reactie de senzatie dupa cununia civila a fetei sale 

[Sursa foto: Captura Instagram]

Mama Geta si-a vazut visul cu ochii si si-a maritat si fata cea mica, pe Geta Sterp cu alesul inimii sale, Sebastian Craciunescu.

Mama Geta cu un ochi rade și cu altul plânge deoarece și-a măritat fiica cea mica.

Întreagă familie Sterp a plecat cu alai la Starea Civila, acolo unde s-au cununat civil Getuta și Sebastian. Încă de când mireasa a fost luata de acasă, mama Geta a fost extrem de emoționată pentru că și fata cea mica i-a plecat de acasă. Chiar daca i-a mai rămas doar un fiu acasă, pe Iancu Sterp care deja și-a găsit și el sufletul pereche în persoana Denisei, mama Geta a ținut să le transmită și ea un mesaj proaspeților însuratei și a făcut-o direct din mașină în care se afla alaturi de nașii de cununie ai getutei, Ileana și Daniel Aloman.

Citeste si: Mesajul lui Culiță Sterp pentru Getuța în ziua nunții! Cum a apărut la cununia civilă alături de soția lui, Daniela Iliescu

Mama Geta, prima reactie dupa ce fiica ei, Geta Sterp s-a casatorit civil

Ileana Sterp si sotul ei

Ileana Sterp si sotul ei, nasi de cununie

[Sursa foto: Instagram]

"Sunt cei mai frumoși, vă mulțumesc din suflet că ați fost prezenți. Au venit și oameni necunoscuți, le mulțumesc tuturor din inima.

Doamne ajuta, le doresc tot binele din lume, iar eu vreau să mă rup în figuri, am tocuri, spre să nu mi se rupă vreunul.

N-am purtat rochie lunga că niciodată nu am fost mireasa, nu m-a făcut nimeni mireasa. Poate s-o găsi cineva pe Instagram. Uitați-vă ce timp frumos am prins! a mai spus mama Geta în încheiere.

Citeste si: Iancu Sterp și Denisa, apariție memorabilă la petrecerea de nuntă a Getutei Sterp. Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

Citeste si: Iancu Sterp și Denisa, apariție memorabilă la petrecerea de nuntă a Getutei Sterp. Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

Cu umoru-i caracteristic, mama Geta a povestit în urma cu câteva zile despre regretul că în tinerețe nu a apucat să fie niciodată mireasa, nefiind căsătorită cu tatăl celor trei copii ai sai care, de altfel, s-a purtat și foarte urat cu ea.

Mama Geta nu a reusit niciodata sa fie mireasa: "Nu m-a făcut nimeni mireasa!" 

Citeste si: Cum s-a îmbrăcat nașa Ileana Sterp la nunta Getuței Sterp. Tânăra însărcinată în primul trimestru a atras toate privirile cu ținuta aleasă

"Mi-era foarte dor de el, plângeam, nu era zi să nu plâng, îi scriam scrisori, îmi scria și el mie înapoi...dar ce credeți că s-a întâmplat cu acele scrisori? Când s-a întors de acolo, mi-a dat foc și la scrisori, că poate acum citeam una dintre ele. Și ele au avut soarta costumului. Născui în septembrie și cred că la o lună jumătate de când am născut, am zis să mă duc la tatăl ei în vizită...atunci sper că îi era dor de mine, nu ca acum. Am luat fata în brațe, luai pe Culiță, luai pe Ileana și am luat autobuzul. De la Simeria am luat trenul direct Medgidia. Atunci te-a văzut prima dată, de unde să te vadă dacă el era arestat? Eram cu inima împăcată că l-am vizitat. Cam la o lună jumătate a fost eliberat și el. Să știți că din partea mea, eu i-am iertat orice, din partea lui..el n-a putut. După ce a venit domnul de acolo, l-am făcut și pe Iancu.", a povestit mama Geta în cadrul unui vlog, postat pe canalul de Youtube al fiicei sale.

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Jador, ironie la adresa lui Culiță Sterp, după ce au fost invitați să cânte la un majorat: „Ca să vezi diferență”

Rusia aduce din nou în discuție tema armelor chimice: 'Americanii îi ajută pe ucraineni să le prepare'

Jador, ironie la adresa lui Culiță Sterp, după ce au fost invitați să cânte la un majorat: „Ca să vezi diferență”

Kanye West a rămas fără cont de Twitter, după ce Elon Musk a decis să-l suspende. Care a fost motivul care a dus la această decizie radicală din partea patronului platformei de...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies