Magazin fizic și site de comerț electronic: simbioza

Author: Oana Picerea
Actualizat: 30 nov 2022, 10:03

Ai o afacere fizică și acum cauți să îți dezvolți afacerea la scară mai mare? Descoperă motivele care te vor împinge să te gândești la crearea unui site de comerț electronic.

Totuși, ai mai multe de câștigat decât ți-ai imagina din crearea unui site web. Curios? Așadar, iată câteva motive pentru a face pasul și a crea combinația câștigătoare: magazin fizic și virtual.

Web-ul: un instrument esențial pentru orice consumator

Internetul face acum, în totalitate, parte din viața noastră de zi cu zi și reprezintă o sursă imensă de prospectare.

Acești internauți cumpără din ce în ce mai mult online, cu un buget care continuă să crească de-a lungul anilor, iar această creștere va continua și în anii următori.

Această piață este determinată în special de creșterea uluitoare a e-commerce, adică comerțul realizat prin internet mobil.

Toate aceste cifre demonstrează că acest comportament de cumpărare a evoluat și că a apela la o agenție digitală SEO pentru deschiderea unui magazin online a devenit esențial pentru un comerciant.

Comandând de acasă stând pe canapea sau folosind mobilul în transportul public economisește timp.

Prin urmare, astăzi pentru multe companii care au deja un magazin fizic, crearea unui site de vânzare online a devenit obligatorie pentru a răspunde nevoilor cumpărătorilor.

În același timp, comanda online și apoi ridicarea produselor din magazin este un serviciu esențial pe care îl oferă majoritatea comercianților electronici.

Vizibilitate crescută

A avea găzduire web România și a crea un site de comerț electronic îți permite să fii deschis chiar și atunci când magazinul tău fizic este închis. Cu un site web, afacerea ta este deschisă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, adică 168 de ore pe săptămână, adică de 4 ori mai mult decât magazinul tău.

Prin urmare, poți face vânzări chiar și în timpul orelor de închidere a magazinului tău fizic.

EXCLUSIV! Ce l-a atras pe Christian Sabbagh la soția sa. „Suntem ca Ying și Yang”

O dispariție a granițelor

Să continuăm cu ideea anterioară, nu mai ajungi doar la locuitorii orașului tău, ci poți ajunge în toată România și chiar mai mult. Zona ta de captare nu are limită.

Costuri reduse

Când ai un magazin fizic, trebuie să îți plătești vânzătorii, sediul, acțiunile de publicitate și toate celelalte taxe legate de magazinul tău.

Crearea unui site de vânzări online permite economii substanțiale, deoarece costurile de tranzacție sunt reduse și există mai puțini intermediari.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies