Mădălina Pamfile, fără sutien la Bravo, ai stil! Celebrities! Ce s-a văzut în timpul defilării? Raluca Bădulescu: „Revelația sezonului ești tu!”

,
madalina pamfile fara sutien la bravo ai stil celebrities

Mădălina Pamfile, concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Mădălina Pamfile, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities, a reușit să îi impresioneze pe jurați cu ținuta ei. A defilat fără sutien și a făcut senzație în platoul Bravo, ai stil! Celebrities.


In articol:

Dacă până acum a abordat ținute mai puțin îndrăznețe la Bravo, ai stil! Celebrities, de această dată, Mădălina Pamfile a decis că a venit momentul să iasă din zona de confort.

Concurenta a ales o ținută sexy, a venit fără sutien la defilare și a reușit să atragă toate privirile. Ce părere au avut jurații despre outfitul ales de Mădălina Pamfile?

Mădălina Pamfile, ținută fără sutien la Bravo, ai stil! Celebrities! Toate privirile au fost ațintite asupra ei

În ultimii ani, Mădălina Pamfile și-a schimbat stilul vestimentar radical și a adoptat ținute mult mai sobre. Cu toate acestea, participarea la Bravo, ai stil! Celebrities a determinat-o pe Mădălina Pamfile să îndrăznească ceva mai mult atunci când vine vorba despre vestimentație, astfel că nu a ezitat să poarte o ținută sexy și care i-a lăsat bustul generos la vedere.

Mădălina Pamfile a ales să înceapă săptămâna de Bravo, ai stil! Celebrities cu o ținută sexy, din piele și care a fost foarte apreciată de jurați.

Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities a optat pentru o pereche de pantaloni din piele, o vestă tot din piele pe care a lăsat-o descheiată și pe sub care a ales să nu poarte nimic. Astfel, concurenta a venit în platoul Bravo, ai stil! Celebrities fără sutien, iar în timpul defilării s-a văzut că pentru a-și masca zonele intime a folosit bandă adezivă. 

Mădălina Pamfile le-a spus juraților că s-a gândit la Carmen Harra în momentul în care a ales stylingul.

„Eu sunt nepoata lui Carmen Harra. Sunt nepoata, dintr-o soră din vecini.”, a spus Mădălina Pamfile.

Ioana Filimon nu a fost impresionată de ținuta Mădălinei Pamfile

Ținuta purtată de Mădălina Pamfile nu a fost tocmai pe placul Ioanei Filimon. Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities a considerat că Mădălina Pamfile doar s-a costumat într-un personaj și că nu a fost vorba despre un styling, chiar dacă piesele vestimentare alese au fost foarte interesante.

„Mi s-a părut un pic cam...costum. Părea costumată în doamna Harra sau într-un personaj, ceva. Cum eu am fost costumată cowboy, în direcția aia s-a dus și ținuta ei. Nu am zis că nu a fost o ținută bună, piesele erau frumoase, dar părea costum. Cu Cristi Minculescu. Dacă Cristi Minculescu ar fi fost femeie ar fi arătat ca Mădălina Pamfile în seara asta.”, a spus Ioana Filimon, concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities.

madalina pamfile fara sutien la bravo ai stil celebrities

Mădălina Pamfile s-a inspirat din look-ul lui Carmen Harra când și-a ales stylingul

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Mădălina Pamfile se lansează în lumea afacerilor. Concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a anunțat că urmează o perioadă plină de surprize: ”Sunt însărcinată cu un proiect nou”

Jurații de la Bravo, ai stil! Celebrities au lăudat-o pe Mădălina Pamfile 

Ținuta Mădălinei Pamfile a fost apreciată de toți cei trei jurați, însă cea mai încântată de alegerea vestimentară făcută de concurentă a fost Raluca Bădulescu.

„Divinismă ești! Peruca îți stă splendind, ținuta îmi place la nebunie. Cizmele nu se potrivesc, nu îmi place modelul, dar cum îți vin pantalonii, cum îți vine vesta, cum ai îndrăznit aici (n.r în zona sânilor). Bravo, Pamfile! Revelația sezonului ești tu!”, a spus Raluca Bădulescu.

Mădălina Pamfile a primit trei steluțe din partea juriului. 

madalina pamfile fara sutien la bravo ai stil celebrities

Mădălina Pamfile a primit trei steluțe din partea juraților 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cum arată fiica Mădălinei Pamfile? Fetița e copia fidelă a mamei sale

 

Citește-ne pe
Citește și:

Madalina Pamfile si Ruxi, schimb de replici acide in platoul Bravo, ai stil! Celebrities! "Ai zis ca stilistul te ajuta sa ai acces la anumite piese"

Facturile la căldură se triplează în Timișoara

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Marisa Paloma a vorbit despre două concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce părere are câștigătoarea sezonului doi al emisiunii

Madalina Pamfile si Ioana Filimon, experte la mulsul vacilor! Demonstratie live in platoul Bravo, ai stil! 2021

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies