Lupta pentru coroana de REGE AL MANELELOR se dă în direct LA ŞUETĂ CU BAHMU

,

Miercuri, 25 noiembrie de la ora 15.00, Adriana Bahmuteanu şi emisiunea La şuetă cu Bahmu, va da startul în lupta pentru dobândirea titlului de Rege al manelelor.

Astfel regii neincoronati ai manelelor se vor bate pentru coroană. Veţi urmări o ediţie incendiară unde invitaţii de top ai genului se vor bate pentru titlul de Rege al manelelor. Bătălia se va da între Florin Salam şi Nicolae Guţă, iar cel desemnat să arbitreze acest duel al cântecelor va fi Ion Petrişor.

Tot în această ediţie Adriana va discuta despre cel mai fierbinte subiect din ultimul timp care a făcut ravagii în întreaga lume: gripa porcină. Invitat în platoul emisiunii, doctorul Ovidiu Cristian Chiriac - medic specialist în medicină generală, va oferi sfaturi şi metode de prevenire şi combatere a gripei porcine.

Nelipsiţi din emisiune vor fi Gheorg care va găti o minunată salată de crudităţi, dar şi zuzele Laurette şi Sânziana.

Nu rataţi emisiunea LA ŞUETĂ CU BAHMU, de la ora 15:00 pentru a afla cine va fi încoronat Regele Manelelor dar şi pentru a învăţa mai multe despre cum să ne ferim de gripa porcină.

 

Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Spitalul Metropolitan Bucuresti, cand incepe constructia primului spital inteligent din Romania

FOTO Paula: prima reactie dupa ce a fost eliminata de la "Puterea Dragostei" - "Sa stea linsitite cobrele astea"


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies