Lună Nouă februarie 2023: Cele mai norocoase zodii. Ce ne spun astrele

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 25 ian 2023, 21:00

Luna Nouă din februarie 2023 cade în semnul Peștilor

Sursa: peexls.com

Noua Nouă din februarie 2023 cade în semnul Peștilor și va scoate la suprafață emoții profunde. Când are loc acest fenomen și cum influențează Luna Nouă din februarie zodiile?

Luna Nouă din februarie 2023 cade în semnul Peștilor.

Acest ultim semn al zodiacului va pune punct unui capitol pentru a crea un nou început. Din punct de vedere al astrologilor, Luna Nouă din februarie va activa emoții profunde și va clarifica aspectele mai puțin plăcute. Cum te influențează Luna Nouă în Pești  și la ce trebui să fii atent în următoarea perioadă? 

Citește și: Zodiac Chinezesc: Anul 2023 este Anul Speranței. Zodiile hărăzite cu noroc în Anul Iepurelui de Apă  

Luna Nouă din februarie 2023 cade în semnul Peștilor 

Luna Nouă are loc pe 20 februarie 2023 și cade în semnul Peștilor. Astrologii spun că această Lună acvatică te va pune în contact direct cu intuiția și cu cele mai profunde emoții ale tale, pentru a te ajuta să navhighezi pe drum cel bun.

Luna Nouă din februarie 2023 va fi o Lună a vindecării autentice, în care apele se vor liniști, iar Universul va fi de partea ta.

Luna Nouă februarie 2023. Semnificație și influență asupra zodiilor 

Luna Nouă din februarie este o Lună a intuiției profunde, așa că, dacă ești în ton cu ea și urmărești semnele, „te va conduce din întuneric la lumină”. Peștii îți cer să ai încredere și în fluxul vieții, în faptul că totul se întâmplă pentru tine, ca să crești, să evoluezi și să te miști în direcția în care ești menit să mergi.

Chiar și atunci când vine vorba despre finaluri, de a pune punct unui capitol, ai încredere în intuiția ta în această perioadă. Sub Luna Nouă în Pești vei sții pur și simplu care este deciza corectă. 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Nu poți controla întotdeauna cum curg valurile vieții, dar depinde de tine cum reacționezi la ele. Dacă nu-ți place unde te afli, Luna Nouă din februarie te îndeamnă să faci ceva! Renunță la poverile care te țin pe loc: frica, îndoiala, vina, rușinea, resentimentele și vinovăția, toatea acestea sub obstacole în calea fericirii tale. 

Acest fenomen va fi resimțit de fiecare semn al zodiacului, dar cele mai norocoase zodii sunt zodiile de Apă: Rac, Scorpion și Pești, cărora Luna Nouă din 20 februarie le va aduce noi moduri de a-și privi viața și de a schimba cu adevărat ceea ce nu funcționează. 

Citește și: Lună Plină februarie 2023: Zodiile care vor avea parte de o surpriză majoră. Luna Plină a Zăpezii înlătură obstacole

Luna Nouă februarie 2023. Rac 

Lucrurile pe care nu au reușit să le obțină până acum nu vor mai aduce frustare și suferință în viața nativilor din zodia Rac care vor realiza, odată cu Luna Nouă din februarie 2023, că aceste lucruri pur și simplu nu le erau lor menite!

Racii vor căpăta o nouă viziune asupra modului în care trebuie să acționeze de acum înainte! Acești nativi vor înțelege că trebuie să se îndepărteze de locurile în care nu sunt bineveniți și să înceteze să mai facă eforturi pentru a atrage atenția cuiva!

Dacă atmosfera din relația de cuplu sau de la locul de muncă a devenit insuportabilă, poate că a venit vremea să mergeți mai departe! 

Scorpionul, influențat de Luna Nouă din februarie 2023 

Luna Nouă în Pești le poate oferi Scorpionilor șansa de a obține unele dintre cele mai bune lucruri de până acum. Dacă nu știți deja care sunt acestea, veți afla în curând, spun astrologii! De asemenea, vei descoperi că ceea ce îți dorești cel mai mult în acest moment nu este greu de obținut. Vei realiza ceva magic și minunat!

Vacanță februarie 2023 pe județe: Cât timp vor sta elevii acasă și în ce perioadă? Anunțul făcut de Edu.ro

Peștii îți aduc magia, intuiția și capacitatea de a crea. În adâncul sufletului, știi ce funcționeză și ce nu funcționează în viața ta. Ai încredere în propriile forțe și te vei îndrepta în direcția potrivită! 

Luna Nouă readuce echilibrul Peștilor 

Luna Nouă din 20 februarie îi va influența într-un mod pozitiv pe nativii zodiei Pești, care au fost nedreptățiți și care au avut de suferit în ultima perioadă. Acești nativi ai zodiacului vor redobândi acum curajul necesar de a pune piciorul în prag și de a-și recăpăta poziția pe care o merită. Chiar dacă Peștii nu sunt foarte buni la limite, această Lună îi va împuternici și-i va face să ceară ceea ce li se cuvine. Ca și cum ar ieși la suprafață și ar lua o gură de aer proaspăt, asta vor simți acești nativi. 

 


Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a dat buzna în camera roșie, pentru a afla ce se întâmplă între Patrick și Alina, noua concurentă! „Nu e corect ca în prima zi de cuplu să facă așa ceva!”

Vizibil afectată de gestul lui Patrick, Nona a intrat furibundă în camera roșie pentru a-i cere explicații celui care se pretinde partenerul ei! „Ce faci tu? Nu, eu mă duc! Rămâneți voi aici!”

Cookies