Lumea filmului este în doliu! O cunoscută actriță a murit după ce a fost lovită de o trotinetă

,
Lisa Bandes a murit după ce a fost lovita de trotineta
O cunoscuta actrita a murit tragic

Doliu în lumea filmului, o celebră actriță s-a stins din viață după ce a suferit un accident crunt. Vedeta a îndurat 10 zile de chin, până când medicii au anunțat decesul.


In articol:

O cunoscută actriță la nivel internațional a murit după ce a fost lovită de o trotinetă. După mai multe zile crunte în care s-a luptat între viață și moarte, medicii au fost nevoiți să anunțe decesul.

Celebra actriță a murit după ce a fost lovită de o trotinetă

 Lisa Banes, cunoscută pentru rolul în filmul ”Gone Girl”, s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani. În urmă cu două săptâmâni a fost lovită de o trotinetă, în Manhatten, lângă centrul Lincoln Center. În urma accidentului, vedeta a fost dusă la spital de urgență, unde s-a aflat că a suferit un traumatism cranian.

Lisa Bandes a murit după ce a fost lovita de trotineta
Lisa Bandes a murit fulgerator

Făptașul a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a lovit-o pe actriță din plin, iar apoi a fugit de la locul faptei. Accidentarea a fost fatală pentru actrița internațională, chiar dacă medicii au făcut tot ce au putut, Lisa Banes nu a mai putut fi salvată. Decesul a fost anunțat luni.

Anunțul trist a fost făcut de David Williams, agentul actriției. Acesta a mărturisit că toată lumea este în stare de șoc, după moartea tragică a actriței. Sfârșitul Lisei Banes a venit pe neașteptate și nimeni nu s-ar fi așteptat să nu supraviețuiască.

Lisa Bandes a murit după ce a fost lovita de trotineta
Actrita a murit după 10 zile de chin

Citeste si: Doliu în cinematografie! Un star de la Hollywood a murit într-un accident cumplit!

”Suntem cu inima frântă în urma morţii tragice şi lipsite de sens a Lisei. A fost o femeie plină de spirit, de gentileţe, de generozitate şi dedicată muncii sale, pe scenă sau în faţa camerelor de filmat, dar şi mai mult familiei sale şi prietenilor ei”, a declarat agentul ei, David Williams.

Kathryn Kranhold, soția celebrei actrițe, a postat în mediul online mai multe fotografi cu femeia alături de care a fost

ani de zile și care a lăsat un gol imens în sufletul ei. Imaginile postate de partenera actriței reprezintă un omagiu adus Lisei Banes.

Lisa Banes s-a stins tragic și fulgerător, nimeni nu s-ar fi gândit că după 10 zile de chin, în care medicii au încercat să facă totul pentru a o salva, a decedat.

Citeste si: Doliu uriaș în presa românească! Un jurnalist tânăr și foarte cunoscut a murit: "S-a prăbușit cerul cu vestea asta"

 

Citește-ne pe
Citește și:

Doliu uriaș în presa românească! Un jurnalist tânăr și foarte cunoscut a murit: "S-a prăbușit cerul cu vestea asta"

Ministrul Mediului nu mai vrea mașini vechi aduse în România. Peste 200.000 de astfel de autovehicule au intrat în țară anul acesta

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

Doliu în cinematografie! Un star de la Hollywood a murit într-un accident cumplit!

Doliu în lumea muzicii de petrecere! Cunoscutul artist a murit într-un accident de mașină!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies