Lovitura grea pentru Cristian Cioaca! A primit inca 4 ani de inchisoare

Lovitura grea pentru Cristian Cioaca! Astazi, pe langa pedeapsa de 15 ani si 8 luni pentru uciderea sotiei sale, fostul politist a mai primit o condamnare.

Judecatorii i-au mai dat inca patru ani de inchisoare! Nu s-o fi gandit Cristian Cioaca la ani in plus de stat in puscarie! Dar decizia irevocabila a Curtii de Apel Brasov este scrisa negru pe alba: 4 ani si 4 luni, pedeapsa in dosarul in care fostul politist a violat corespondenta sotiei sale Elodia si a dat publicitatii amanunte intime din e-mail-urile acesteia.

Abia ce s-au implinit 5 luni de cand a fost condamnat pentru uciderea Elodiei Ghinescu. "Nu se termina aici", a declarat Cioaca. Numai el stie ce o fi vrut sa spuna in iunie cand a fost condamnat la 15 ani si opt luni de inchisoare. Sentinta data astazi nu se opreste doar la adaosul anilor de puscarie! Cioaca trebuie sa plateasca cu varf si indesat daune morale familiei avocatei. Despagubirile au fost majorate pentru Emilia Ghinescu, mama fostei lui sotii, de la 100.000 mii de euro la 150.000 de mii de euro.

Si fratele Elodiei va fi trebuie sa primeasca 100 de mii de euro! Daune morale au stabilit judecatorii si pentru fiul lui Cioaca. Pana cand va implini 25 de ani, fostul politist trebuie sa ii dea 130 de mii de euro.
##VIDEO125223##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate