Loredana Chivu, la un pas de viol in lift! Ea era inconstienta, iar brancardierul care o transporta...

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:36

Loredana Chivu a trecut prin clipe grele in acest week-end cand a trecut "razant" pe langa moarte. A luat doua folii de pastile si a lesinat. Fratele ei a gasit-o, a chemat Ambulanta, iar de aici, clipele au fost cumplite pentru blondina.

 

Oscar 2023: Cine sunt actorii nominalizați la Oscar în acest an
Loredana Chivu, la un pas de viol in lift! Ea era inconstienta, iar brancardierul care o transporta...
Loredana Chivu a trecut prin clipe grele in acest week-end cand a trecut "razant" pe langa moarte. A luat doua folii de pastile si a lesinat. Fratele ei a gasit-o, a chemat Ambulanta, iar de aici, clipele au fost cumplite pentru blondina.
A venit pe canapeaua de la
WOWbiz si a povestit cum a ajuns in aceasta situatie extrem de grea. Mai mult, Loredana a povestit un episod groaznic legat de brancardierul care a ajutat-o sa mearga la spital.
Ea a spus ca a fost la un pas sa fie violata si ca omul a pipait-o fara pic de rusine pe sani, in lift. "A venit salvarea, a venit politia. Stiu ca aveam un maieu mai larg pe mine, o
pijama si o pereche de pantaloni scurti ca asa stau prin casa. Mama m-a pus in scaunul cu rotile si mi-a pus un halat pe mine, dar asa, de forma. Trebuia sa coboram cu liftul si nu incapea prea bine scaunul cu rotile si nu se inchideau usile. Eram doar eu si cu brancardierul si am simtit la un moment dat ca mi-a dat halatul la o parte si a inceput sa ma pipaie pe sani.
I-am luat si numele si vreau sa il dau in judecata. In momentul in care a coborat toata lumea jos stiu ca l-am aratat tuturor cu degetul si sa strig ca mi-a pus mana pe sani. Ai mei ma asteptau sus si la un moment dat s-a oprit liftul ca el a luat mana de la siguranta ca sa imi puna mie mana pe sani. M-a pipait pe ambii sani, m-a strans de ei.
Eram oarecum inconstienta, dar imi aduc aminte cateva lucruri, pasaje reale. Episodul asta chiar a avut loc.", a povestit ingrozita Loredana Chivu la WOWbiz.
Si Andreea Mantea a fost socata de acest lucru, dar mai ales de faptul ca Loredana ia pastile mereu pentru a reusi sa doarma. "Eu nu inteleg cum poti sa traiesti cu aceste pastile. Nu asta e solutia. Eu am stat in casa cu un om care m-a calcat in picioare din cauza unor astfel de pastile. E crunt, te distrug", a spus si Andreea.

A venit pe canapeaua de la WOWbiz si a povestit cum a ajuns in aceasta situatie extrem de grea. Mai mult, Loredana a povestit un episod groaznic legat de brancardierul care a ajutat-o sa mearga la spital.

Ea a spus ca a fost la un pas sa fie violata si ca omul a pipait-o fara pic de rusine pe sani, in lift.


" A venit salvarea, a venit politia. Stiu ca aveam un maieu mai larg pe mine, o pijama si o pereche de pantaloni scurti ca asa stau prin casa. Mama m-a pus in scaunul cu rotile si mi-a pus un halat pe mine, dar asa, de forma. Trebuia sa coboram cu liftul si nu incapea prea bine scaunul cu rotile si nu se inchideau usile. Eram doar eu si cu brancardierul si am simtit la un moment dat ca mi-a dat halatul la o parte si a inceput sa ma pipaie pe sani. I-am luat si numele si vreau sa il dau in judecata. In momentul in care a coborat toata lumea jos stiu ca l-am aratat tuturor cu degetul si sa strig ca mi-a pus mana pe sani. Ai mei ma asteptau sus si la un moment dat s-a oprit liftul ca el a luat mana de la siguranta ca sa imi puna mie mana pe sani. M-a pipait pe ambii sani, m-a strans de ei. Eram oarecum inconstienta, dar imi aduc aminte cateva lucruri, pasaje reale. Episodul asta chiar a avut loc", a povestit ingrozita Loredana Chivu la WOWbiz.

Si Andreea Mantea a fost socata de acest lucru, dar mai ales de faptul ca Loredana ia pastile mereu pentru a reusi sa doarma.

" Eu nu inteleg cum poti sa traiesti cu aceste pastile. Nu asta e solutia. Eu am stat in casa cu un om care m-a calcat in picioare din cauza unor astfel de pastile. E crunt, te distrug", a spus si Andreea.

Urmareste aici materialul video!

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni