Liviu Dragnea, primele declarații după informațiile despre despărțirea de Irina Tănase "Există schimbări în viața fiecăruia"

,

Irina Tănase și Liviu Dragnea trec printr-o perioada dificilă a relației lor, după ce fostul politician ar fi descoperit că iubita lui i-ar fost infidelă.


In articol:

Zilele trecute, s-a vehiculat că Irina Tănase s-ar fi despărțit de Liviu Dragnea. Mai mult decât atât, tânăra nu și-a mai făcut apariția pe rețelele de socializare așa cum obișnuia până acum. Înainte de a-și șterge contul de Instagram, Irina Tănase a făcut o declarație uluitoare, negând faptul că s-ar fi despărțit de Liviu Dragnea sau că l-ar fi înșelat.

"De unde știți dumneavoastră așa ceva? Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit. Dar nu înțeleg de ce mă întrebați asta. Nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta. Îmi pare rău", a spus Irina Tănase.

Liviu Dragnea, primele declarații după informațiile despre despărțirea de Irina Tănase

La doar o zi de la apariția zvonului despre despărțirea să de Irina Tănase, Liviu Dragnea a publicat un mesaj pe contul lui Facebook, în care a ținut să lămurească tot ceea ce s-a scris până acum despre acest subiect delicat.

Citeste si: Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a dispărut de pe rețelele de socializare după presupusa despărțire de politician: „Nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit”

"Pentru

a pune capăt tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile și care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situația dezastruoasă în care se află țara, voi face două precizări:
1. Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apucă să îmi comentez relațiile și alegerile personale.
Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine.

2. Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ștefănescu.
Orice altă "știre" e o prostie. Înțeleg nevoia de a acoperi știrile cu adevărat importante din viața politică actuală cu "senzațional" și cancan, însă asta e doar o perdea de fum. Subiectele și problemele românilor sunt altele și ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma țării.",
a scris Liviu Dragnea pe contul lui de socializare.

Citeste si: Liviu Dragnea a ajuns celebru pe TikTok. Acesta a apărut într-un videoclip alături de Nikolas Constantin Mirel, un manelist celebru

 

Citește-ne pe

Citește și:

EXCLUSIV Liviu Dragnea anunță când face nuntă cu Irina Tănase. „Este fata pe care o iubesc!” Fostul lider PSD își mai dorește copii

VIDEO - Grupurile anti-vacciniste din Canada cer DEMISIA Guvernului: au strâns deja 5,5 milioane de dolari pentru un protest de amploare

Descoperire ȘOCANTĂ! Ce s-a găsit în locul în care a murit designerul Răzvan Ciobanu, la aproape trei ani de la tragedie. Ți se face pielea de găină! Azi ar fi fost ziua lui!

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a dispărut de pe rețelele de socializare după presupusa despărțire de politician: „Nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit”

Cine este și cum arată iubita lui Liviu Dragnea. Ce vârstă are Irina Tănase și cu se ocupă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies