Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 11 decembrie –A doua parte- VIDEO. Bătaie în casa fetelor. Cristina Mihaela: „E jenant! Chem producția, e urât!”

,
Alexandra, Andrada și Cristina Mihaela
Alexandra, Andrada și Cristina Mihaela[Sursa foto: Captură KANAL D]

A fost o săptămână tensionată la Puterea Dragostei, iar lucrurile par să scape de sub control în a doua parte a emisiunii de astăzi. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Alexandra a fost foarte agitată în această săptămână și și-a ieșit de mai multe ori din minți, iar în a doua parte a emisiunii de astăzi, concurenta de la Puterea Dragostei va avea din nou un comportament violent la adresa celorlalte colege.

Ce se va întâmpla?

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Alexandrei îi este din ce în ce mai greu să își stăpânească furia, iar atunci când țipetele nu mai sunt suficiente pentru a se impune în fața celorlalți, concurenta de la Puterea Dragostei apelează la jignri și chiar la violența fizică pentru a se face auzită. O discuție aprinsă cu Aya și Mariana o va determina pe Alexandra să sară din nou la bătaie, astfel că va fi nevoie de intervenția băieților și a persoanelor din staff pentru ca lucrurile să nu scape de sub control.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 11 decembrie –Prima parte- VIDEO. Mariana, în lacrimi. Replică dură pentru Cristian Comănici: „Nu mai ai ce discuta cu mine!”

Urmărește partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei atât la TV, cât și online. Emisiunea face parte din programul TV al postului Kanal D, este difuzată live video pe Kanal D și poate fi urmărită accesând https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil. 

  

Scene de violență la Puterea Dragostei. Cristina Mihaela, reacție dură

Deranjată de discuțiile pe care celelalte fete din casă le-au avut despre ea, Alexandra le va cere să înceteze, iar pentru că Aya și Mariana vor continua cu comentariile, concurenta de la Puterea Dragostei își va ieși din fire. Alexandra va arunca cu perna spre Aya și Mariana și se va ridica de pe canapea, îndreptându-se către cele două concurente. 

Andrada va încerca să o oprească, însă fără succes, astfel că băieții vor interveni rapid pentru a nu se ajunge la violență fizică.

După ce spiritele se vor calma în casa fetelor, Codruț și George vor fi și ei la un pas de bătaie, Cristina Mihaela fiind nevoită să cheme staff-ul.

„Măi, e jenant. Chem producția, e urât. Vreți să ieșiți afară, să se desfășoare emisiunea asta în afara casei?”, va spune Cristina Mihaela, prezentatoarea emsiunii.

Citeste si: Andrada l-a ÎNȘELAT pe Moroșanu cu Marinescu?! "Am făcut ce-am vrut"

 

Citește-ne pe

Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 10 decembrie –Prima parte- VIDEO. Aya, acuzată care are o relație în România

UDMR îi reproșează lui Emil Boc întâlnirea cu 'scandalagiul extremist' George Simion: 'A fost o greşeală, domnule primar!'

Imaginile cu momentul în care Anamaria Prodan i-a dat un pumn lui Dan Alexa stârneau un val de reacții. Mulți s-au gândit că între ei ar fi o relație amoroasă, dar acum a ieșit...

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 9 decembrie –A doua parte- VIDEO. Andrada, prima reacție după ce a spart ușa: „Eu nu sunt la pușcărie aici!”

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 9 decembrie –Prima parte- VIDEO. Nicos, noi dezvăluiri despre Marinescu: „Dacă vedeți ce e la el în cameră...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies