Live Stream Online Puterea Dragostei-Ediţia de sambata, 2 ianuarie - Prima parte- VIDEO. Alexandra sare sa o bata pe Maria!

,
alexandra de la Puterea dragostei
Alexandra declanseaza un nou conflict in casa Puterea dragostei.

Prima parte a ediției din 2 ianuarie a emisiunii Puterea dragostei începe la ora 16:00. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Saptamana se incheie in acelasi registru in casa Puterea dragostei,  cu multe tensiuni si certuri.

Chiar daca au pasit in Noul An cu promisiunea ca vor incerca sa fie mai calmi, concurentii declanseaza si astazi, in a doua zi din 2021 multe certuri și discuții aprinse, isi spun cuvinte grele și se atace reciproc.

Vezi Online Video ediția de sambata, 2 ianuarie a emisiunii Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV al postului Kanal D și este urmărită zilnic de o mulțime de persoane. Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând  pagina oficiala de LIVE STREAM de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil. 

În prima parte a emisiunii Puterea dragostei, telespectatorii au asistat la o nouă ieșire nervoasă a concurenților, si ca de fiecare dată, Marinescu și Alexandra vor fi în centrul atenției.

2020 a fost un an plin de provocări, care ne-a schimbat viețile tuturor, în cele mai neașteptate moduri, iar următoarele luni vor fi, la rândul lor, pline de neprevăzut.  

Nici în primele zile din Noul An, momentele tensionate si jignirile nu vor lipsi în casa iubirii. Orgolioși din fire, concurenții de la Puterea dragostei aproape că nu se mai pot stăpâni atunci când sunt implicați în anumite conflicte, motiv pentru care, în ultima perioadă, scenele de violență fizică și verbală au fost la ordinea zilei.

Ca de fiecare data, Alexandra va fi în centrul conflictelor, astfel că replicile ei vor reuși să îi enerveze pe restul concurenților. Seria conflictelor dintre Alexandra şi concurenţii din casa Puterea Dragostei, continuă şi în noul an.

Alexandra și Maria ajung din nou la cutite si sunt la un pas sa se ia la bataie

În editia de sâmbătă, 2 ianuarie 2020, in casa Puterea dragostei se dezlantuie din nou spiritele.

Concurentii declanseaza noi certuri si chiar scene de violenta fizica. Alexandra a fost implicată, de când a început sezonul 3 de la Puterea dragostei, în multe conflicte, atât cu fete, cât și cu băieți. Dupa ce a sărit să o bată în două rânduri pe Aya, acum i-a venit randul Mariei sa fie cea atacata. Dupa un schimb de replici acide, Alexandra sare sa o bata pe Maria, insa cearta lor e aplanata de colegii lor, care sar sa le desparta. 

alexandra de la Puterea dragostei
Alexandra si Maria ajung la cutite din nou!

Alexandra a fost implicată în conflicte cu Nicos, cu care a avut și o scurtă relație în casă, Akebono, Cristian Comănici sau Cristian Marinescu. Cu cel din urmă Alexandra a avut scandaluri monstru, în ciuda faptului că fuseseră prieteni la un moment dat.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei-Ediţia de joi, 31 decembrie-Prima parte- VIDEO. Alexandra își iese din minți!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei-Ediţia de vineri, 1 ianuarie-Prima parte- VIDEO. Alexandra și Marinescu, conflict cu scântei!

Dacă vrei să vezi partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei, dar nu ești în fața televizorului, atunci trebuie să știi că poți face acest lucru și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată și online, live video pe Kanal D, accesând  pagina oficiala de LIVE STREAM:

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei-Ediţia de vineri, 1 ianuarie-Prima parte- VIDEO. Alexandra și Marinescu, conflict cu scântei!

CUTREMUR în tenis: Un jucător a fost SUSPENDAT PE VIAȚĂ, după ce a trucat meciuri pentru pariuri timp de 4 ani

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Maria o pune la zid pe Alexandra: "Te fac praf!" Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” vineri, 1 ianuarie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

Surpriză de proporţii în casa Puterea Dragostei! Ce le-a pregătit Cristina Mihaela concurenţilor

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies