Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 9 decembrie –A doua parte- VIDEO. Andrada, prima reacție după ce a spart ușa: „Eu nu sunt la pușcărie aici!”

,
andrada puterea dragostei
Andrada, concurenta la Puterea Dragostei, sezonul 3[Sursa foto: Captură KANAL D]

Andrada își pierde cumpătul și are o ieșire nervoasă violentă în ediția de astăzi a emisiunii. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Discuțiile dintre Alexandra și Andrada sunt la ordinea zilei în casa Puterea Dragostei, însă în partea a doua a emisiunii de astăzi, lucrurile vor scăpa de sub control.

Andrada nu își va mai putea stăpâni furia, iar gestul ei îi va șoca pe restul concurenților.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, le-a atras atenția concurenților, în repetate rânduri, că trebuie să învețe să nu mai reacționeze violent și să nu mai folosească un limbaj jignitor la adresa celor cu care intră în conflict, însă scenele de violență se repetă aproape în fiecare săptămână. De această dată, Andrada va fi cea care va avea o ieșire necontrolată. Alexandra nu îi va permite să părăsească platoul emisiunii, moment în care Andrada va sparge ușa. Ulterior, aceasta va explica ce a determinat-o să recurgă la un astfel de gest.

„Doamna Cristina, eu nu sunt la pușcărie aici ca să stau și să vină Alexandra să îmi spună: "Ieși la baie de câte ori vreau eu!" Eu ies la baie de câte ori vreau eu.”, așa își va motiva Andrada ieșirea nervoasă.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 9 decembrie –Prima parte- VIDEO. Nicos, noi dezvăluiri despre Marinescu: „Dacă vedeți ce e la el în cameră...”

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din programul TV al postului Kanal D, iar acum, aceasta poate fi urmărită și online, live video pe Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

Marinescu și Nicos dau cărțile pe față. Ce se va întâmpla între cei doi concurenți de la Puterea Dragostei?   

Nicos a revenit în casa Puterea Dragostei și deși a intrat în competiție de doar câteva zile, acesta a pornit un adevărat război împotriva lui Marinescu. Concurentul îi va spune lui Marinescu tot ce crede despre el: „Nu ai caracter, nu ai creier, nu ai prezență, nu ai atitudine.”, îi va spune Nicos lui Marinescu.

Tot în partea a doua a emisiunii, declarațiile Marianei îl vor afecta pe Cristian Comănici. Concurenta va afirma că ar fi dispusă să formeze un cuplu cu Rareș dacă acesta ar reveni în emisiune, totul spre dezamăgirea lui Cristian Comănici, cel care luptă pentru iubirea ei.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 8 decembrie –A doua parte- VIDEO. Maria și Marinescu, discuție aprinsă: „Iar o să stai prin colțuri și o să...”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Bătaie generală la Untold, în faţa scenei la concertul lui David Guetta VIDEO

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 7 decembrie –A doua parte- VIDEO. Revenire spectaculoasă în casa Puterea Dragostei. Ce concurent s-a întors?

Atacuri puternice ale rușilor la Dnipropetrovsk: Ucraina a lansat contraofensiva la Herson, Berislav și Melitopol; sute de morți raportați

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Lacrimi la Puterea dragostei: Cine a părăsit competiția și cine a câștigat premiul săptămânal

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies