Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 3 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Marinescu, jigniri la adresa unei concurente. A făcut public un detaliu rușinos despre ea

,
Marinescu, concurent în sezonul 3 la Puterea Dragostei
Marinescu, concurent în sezonul 3 la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Lucrurile sunt pe cale să scape de sub control la Puterea Dragostei, în ediția de miercuri, 3 februarie 2021. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Comentariile răutăcioase vor da naștere unor adevărate scandaluri la Puterea Dragostei, astfel că fanii emisiunii vor asista din nou la scene de violență fizică. Ce se va întâmpla în ediția de miercuri a emisiunii Puterea Dragostei?

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

În casa Puterea Dragostei se vor încinge din nou spiritele, iar de această dată, lucrurile vor avea din nou tendința de a scăpa de sub control. Alexandra și Aya vor începe ziua cu o nouă ceartă puternică și se vor jigni reciproc, tensiunile dintre cele două concurente fiind la ordinea zilei în ultima perioadă.

Discuții vor apărea și în casa băieților între Nicos și George. Nicos îl va acuza pe George că este mincinos și că din prima zi în care a pășit în casa Puterea Dragostei nu a făcut altceva decât să ascundă adevărul și să se prefacă. Ulterior, George va fi pus la zid și de Andrada care îl va acuza că o folosește pe Mădălina pentru a avea un sprijin financiar, concurenta de la Puterea Dragostei punând la îndoială iubirea celor doi. 

„Ai mâncat fata asta de bani! Ai stors-o de bani!”, îi va spune Andrada lui George.

Emisiunea Puterea Dragostei, show-ul la care s-au înscris mai mulți tineri dornici să își găsească sufletul pereche, face parte din programul TV al postului Kanal D. Emisiunea este difuzată de luni până vineri, de la 11:00 și de la 17:00, iar sâmbăta și duminica sunt difuzate galele Puterea Dragostei, de la 16:00 și 19:00.

Poți urmări emisiunea la TV sau online, live video pe site-ul Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 2 februarie 2021– Prima parte- VIDEO. Nicos a recunoscut: „Toată viața am avut dansatoare, animatoare...”

Marinescu, atac dur la adresa Mădălinei. Cum va reacționa George? 

Nu este pentru prima oară când Marinescu o atacă pe Mădălina făcând referire la igienă, însă de această dată, comentariile răutăcioase ale concurentului de la Puterea Dragostei îl vor scoate din minți pe George, iubiul Mădălinei.

„Vreau și eu să sărbătoresc aceste 4 luni de relație între George și mătreața (n.r Mădălina).”, va spune Marinescu. 

După această afirmație, Codruț va arunca cu tortul în direcția lui Marinescu, iar George va dori să îl pună și el la punct pe Marinescu folosind violența.

Cum se va termina conflictul poți afla urmărind emisiunea Puterea Dragostei de miercuri, 3 februarie 2021, la Kanal D. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 1 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Anunțul neașteptat al unei concurente: „Eu când ies de aici o să am inelul pe deget!”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 1 februarie –Prima parte- VIDEO. Marinescu are de gand sa o demaste pe Mariana!

Johnson & Johnson crede că și alte vaccinuri provoacă cheaguri de sânge

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Cine este favoritul săptămânii și cine a părăsit casa Puterea dragostei? Cutia Pandorei a dat din nou totul peste cap! Cristina Mihaela a făcut anunțul!

Cristina Mihaela a făcut anunțul! Ei sunt Favoriții Săptămânii la Puterea dragostei!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies