Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 24 martie 2021 - A doua parte - VIDEO. Alexandra sare la bătaie!

,
Alexandra Cărare
Alexandra Cărare sare la bătaie![Sursa foto: captura video Kanal D]

A doua parte a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi este incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Alexandra Cărare va exploda și va sări la bătaie în partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de miercuri, 24 martie.

Se știe că Alexandra este o persoană impulsivă și nu ezită să intre în conflicte, chiar violente, atunci când cineva o enervează.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Vor fi mai multe tensiuni în partea a doua a emisiunii de astăzi Puterea Dragostei.

Andrei și Alex Stoica se vor certa foarte tare, după ce în prima parte Alexandra a avut un schimb dur de replici cu afaceristul de la Puterea Dragostei.

Alexandra a susținut că afacerea nu e, de fapt, a lui. "Am oameni care muncesc pentru mine, uite, eu stau aici și mă cert cu tine", a spus Andrei. 

Vor fi tensiuni și între Codruț și Alexandra. Despre Codruț s-a spus că ar vorbi cu alte fete, iar el a negat. Alexandra îl avertizează: "Fii atent că dacă mă minți iar în față...". Codruț și Alexandra s-au certat de mai multe ori, s-au despărțit, dar ulterior s-au împăcat.

Codruț va avea un schimb de replici și cu Cristian Comănici, care îl va numi "cățeluș". Codruț și Comănici au fost, recent, aproape de violențe fizice.

Codruț
Codruț se contrează din nou cu Comănici[Sursa foto: captura video Kanal D]

Comănici susține că Maria îl prezintă pe Marinescu drept victimă

Va exista un duel verbal și între Cristian Comănici și Maria, fosta iubită a lui Cristian Marinescu.

Comănici susține că Maria și Marinescu fac o strategie, al cărei scop ar fi să îl prezinte pe blond drept victimă.

Maria și Marinescu s-au despărțit, ea susține că totul e definitiv, însă concurenții nu au încredere în ceea ce spun aceștia în emisiune.

Alexandra, Maria și Comănici
Alexandra, Maria și Comănici[Sursa foto: captura video Kanal D]

Cei doi dau, de altfel, semnale duble. Spuneau că s-au despărțit, însă se țineau în brațe, iar Comănici chiar i-a întrebat dacă despărțirea lor nu este, de fapt, o strategie. Maria i-a spus atunci că da, însă ar fi putut glumi.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D  și este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00, iar în weekend de la 16:00 și 19:00. Dacă doriți să urmăriți emisiunea Live Video Online, o puteți face accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Bianca Comănici s-a îndrăgostit: „Îmi vine să îmi iau bilet și să mă duc după el!” Cine este bărbatul care i-a atras atenția?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 24 martie 2021 - Prima parte - VIDEO. O nouă bătaie în casă!

Scandalul de la Foişor face şi alte victime: Mai puţine transplanturi osoase după transformarea spitalului în suport COVID/ INTERVIU

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Codruț, acuzat de infidelitate: „Vorbea cu femei acasă!” Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” miercuri, 24 martie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 23 martie 2021 - A doua parte - VIDEO. Seya se sărută cu Alex Stoica!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies