Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 14 iunie 2021 – A doua parte - VIDEO. Noi bătăi în emisiune!

,
Codruț și Alex Stoica își pierd cumpătul
Codruț și Alex Stoica își pierd cumpătul[Sursa foto: captura video Kanal D]

Concurenții își pierd cumpătul! Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Mai mulți concurenți își pierd cumpătul și, fără intervenția concurenților și a staff-ului, s-ar fi ajuns la bătaie.

Codruț și Alex Stoica au o problemă, după ce, în prealabil, Alex Stoica a avut o discuție în contradictoriu cu Mariana.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Andrei, "Afaceristul de la Puterea Dragostei", își pierde și el cumpătul și puțin lipsește să nu ajungă și el la bătaie.

Andrei și Cristian Marinescu au un conflict, așa cum se întâmplă tot mai des în ultima vreme.

Cei doi nu se suportă, cel mai probabil cauza conflictului fiind faptul că Marinescu este fostul iubit al Ayei, iar Andrei actualul.

Între Maria și Marinescu, de o parte și Aya și Andrei, de cealaltă parte, au fost în ultima perioadă numeroase certuri. S-au adus fel și fel de acuzații, s-au făcut dezvăluiri, care nu putem ști cât de adevărate sau neadevărate sunt.

Andrei izbucnește și el!
Andrei izbucnește și el![Sursa foto: captura video Kanal D]

Marinescu susține că Aya îl vrea înapoi!

Cristian Marinescu și Aya au format un cuplu în casa Puterea Dragostei pentru o perioadă foarte scurtă de timp.

De la o vreme, Marinescu susține că Aya își dorește să se împace cu el și că îi dă și mesaje prin care îi transmite acest lucru.

Marinescu a susținut că el și Maria s-au împăcat. 

Cristian Marinescu a avut trei iubite în casa Puterea Dragostei: Aya, Andreea și Maria. Cea mai serioasă relație a lui a fost, evident, cea cu Maria, de care s-a despărțit și cu care s-a împăcat.

Una dintre fostele iubite ale lui Marinescu, Andreea, l-a acuzat pe acesta că s-a folosit de ea.

„Dragă Marinescu, am tendința să cred în oameni, mi-aș fi dorit un bărbat adevărat lângă mine, care să mă protejeze, dar nu doar în fața camerelor. Da, am fost naivă, chiar am crezut în tine, știu sigur că te-ai uitat la wowbiz pentru că ți-a fost frică de declarațiile mele și că voi spune adevărul.

Am fost categorică în privința lui Seba, am spus că s-a ridicat un zid între noi în momentul în care m-a dezamăgit.  Trist este că am realizat că Seba era doar învățăcelul, iar tu ești profesorul. Probabil că ești și mult mai experimentat și ți-ai dat seama că vei avea de câștigat de pe urma mea. Pentru că acesta este adevărul", îi scria Andreea lui Cristian Marinescu.

În ceea ce o privește pe Aya, ea a fost, în afară de Marinescu, cu Akebono și este acum cu Andrei.

Urmărește a doua parte a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi, care începe la ora 17:00, atât la TV, la Kanal D, cât și Live Video Online, pe kanald.ro, accesând adresa paginii de Live Stream a site-ului.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 14 iunie 2021– Prima parte- VIDEO. Adelina, replică acidă pentru un băiat din casă: „Nu te suport!”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 14 iunie 2021– Prima parte- VIDEO. Adelina, replică acidă pentru un băiat din casă: „Nu te suport!”

Florin Cîțu este noul președinte al PNL / SURSE

BOMBA BOMBELOR! Iubitul super celebru al Kirei, fiica lui Gică Hagi. Fac un cuplu de senzație

Andrei l-a pus la punct pe Marius, iar Adriana a izbucnit: „Vezi să nu te dau afară!” Urmărește ediția de luni a emisiunii Puterea Dragostei, de la 11:00 și 17:00, pe Kanal D

Emoții în Gala Puterea Dragostei de duminică. Cristina Mihaela a anunțat cine părăsește casa iubirii. Eliminarea care a dat toate strategiile peste cap!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies