Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 1 martie 2021– Prima parte- VIDEO. Aya și Alexandra, bătaie la început de săptămână: „Înainte să îmi spui că îmi fug mie ochii după...”

,
Aya și Alexandra, bătaie la Puterea Dragostei
Aya și Alexandra, bătaie la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Prima zi de primăvară va fi una agitată la Puterea Dragostei. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Deși ziua de 1 Martie ar trebui să aducă numai zâmbete și voie bună, nici de această dată concurenții de la Puterea Dragostei nu se vor abține de la comentarii.

Discuțiile în contradictoriu se vor transforma rapid în certuri aprinse, astfel că începutul de săptămână va aduce noi tensiuni în casa Puterea Dragostei.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Concurenții de la Puterea Dragostei, sezonul 3, sunt mai tot timpul puși pe ceartă, iar în cadrul emisiunii s-au format mai multe alianțe. Pentru că sunt firi diferite și pentru că de multe ori nu reușesc să ajungă la un numitor comun în timpul discuțiilor, băieții și fetele de la Puterea Dragostei ajung să se certe și chiar să aibă ieșiri necontrolate, în ciuda faptului că au fost criticați de nenumărate ori pentru acest comportament.

În prima parte a ediției de luni a emisiunii Puterea Dragostei, Alexandra și Aya vor avea din nou o ceartă aprinsă, situația va scăpa de sub control și se va ajunge din nou la scene de violență fizică. Nu este pentru prima oară când cele două concurente se află într-o astfel de ipostază, iar de această dată se pare că replicile Ayei au stârnit furia Alexandrei.

Alexandra: Nu ai grijă de tine și te crezi cine nu ești.

Aya: Cu ce nu am grijă de mine? Hai lasă-mă, înainte să îmi spui că îmi fug mie ochii după....lasă-mă în pace.

Emisiunea Puterea Dragostei este foarte îndrăgită de public, astfel că cei de acasă deja au preferații lor în cadrul competiției. Show-ul de televiziune face parte din programul TV al postului Kanal D și este difuzat în fiecare zi a săptămânii.

Poți urmări emisiunea de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, iar sâmbăta și duminica de la 16:00 și 19:00. În plus, ai posibilitatea de a vedea fiecare ediție atât la TV, cât și online, live video pe site-ul Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html   de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de duminică, 28 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Cazi îi va spune cuvinte grele unei concurente: „Umblai cu sacoșa de rafie prin București!”

Alexandra și Codruț, criticați dur de Cristian Comănici. Replici acide la Puterea Dragostei

Alexandra și Codruț vor fi ținta atacurilor lui Cristian Comănici. Acesta le va spune că a reușit ca în gală să dezvăluie adevărata lor față și că, acum, cei de acasă nu fac altceva decât să râdă de ei. Cristian Comănici va insinua că Alexandra a obținut bani făcând lucruri care nu îi fac cinste, moment în care Codruț va reacționa și va dori să îl pună la punct.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 27 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Cel mai nou cuplu de la Puterea Dragostei. Au spus „da” și s-au sărutat în fața tuturor

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 27 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Cristian Comănici, pe punctul de a părăsi competiția: „Nu o să stau să fiu...

PRIORITATE de pandemie: Klaus Iohannis PROMITE noi achiziții pentru dotarea Armatei

Irisha BATUTA MAR de un barbat! A fost hartuita! Ce s-a intamplat la Survivor Romania

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 26 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Lucian și Cazi, discuție aprinsă la Puterea Dragostei. Ce se întâmplă între cei doi?

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 25 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Seya, pusă la zid de Romeo: „Ba Alex, ba eu!” Ce alegere va face concurenta de la...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies