Leo de la Strehaia si Dana Criminala, weekend de vis pe litoralul bulgaresc! Cei doi si-au dat frau liber hormonilor pe plaja! Imagini inedite

Leo de la Strehaia si Dana Criminala, mama Renatei, au petrecut un weekend de vis in Bulgaria.

Leo de la Strehaia a vrut sa-i arate Danei cat de mult inseamna in viata lui si i-a pregatit o surpriza de proportii. A dus-o pe mama Renatei intr-o statiune din Bulgaria unde au petrecut clipe erotice. In costume de baie minuscule, mama Renatei s-a dezlantuit in valurile marii. Uda, bronzata si cu forme bine conturate, "Dana Criminala" l-a incins la maximum pe Leo de la Strehaia.


Weekend-ul acesta, Leo a fugit de ploaia din Bucuresti si a fugit impreuna cu Dana in Bulgaria, la Nisipurile de Aur.

Leo a vrut sa inceapa escapada amoroasa cu o surpriza frumoasa. I-a cumparat mamei Renatei un parfum, insa bruneta nu a fost multumita de cadou.

"Pentru ca nu-mi place. Imi place parfumul meu. Si acum ce fac, il pun aici sau il dai cadou mai departe ca mie nu imi place", a spus Dana.


Dupa cateva ore, Leo si Dana au ajuns la hotel. Va intrebati cum s-a descurcat Leo in engleza? Ei bine, mai greu cu limba lui Shakespeare, dar noroc ca bulgarii inteleg romana.

Leo si Dana nu au pierdut nicio clipa pe litoralul bulgaresc. S-au costumat in Napoleon si Josephine, iar schimbul de personaje le-a aprins imaginatia. "Vrei sa-ti spun ceva? Chiar te-as...", i-a spus Leo Danei.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate