Le-a spus in gluma prietenelor ca o sa isi injecteze testosteron, ca sa vada cum e sa fii barbat: "Fata, lasa prostiile, termina cu glumele astea"! E cutremurator ce s-a intamplat cu corpul acestei tinere dupa ce a facut asta! Uite cum arata acum

Ceea ce a pornit ca o gluma s-a transformat intr-o adevarata obsesie pentru tanara din imaginea alaturata, care si-a socat prietenii cu transformarea pe care a suferit-o.

La un moment dat Jamie Raines, in varsta de 22 de ani, din Statele Unite, le-a spus in gluma prietenelor ei ca isi va injecta testosteron in organism, pentru ca vrea si ea sa simta cum este sa fii barbat.

Fetele au crezut ca glumeste, insa Jamie si-a dus planul la capat si, timp de o saptamana, a facut acest lucru in fiecare zi. Deoarece i s-a parut ca are mai multa energie si mai multa forta, a decis sa continue practica, desi toti cunoscutii ei ii spuneau sa se opreasca.

A ajuns astfel sa isi injecteze testosteron timp de 3 ani de zile, ceea ce a dus la o transformare fizica radicala: practic Jamie este acum un barbat.

Ea spune ca nu regreta ceea ce a facut si intentioneaza in acest moment sa isi faca si o operatie de schimare de sex, pentru a duce transformarea pana la capat.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate