Laurette trece prin clipe de coșmar! Vedeta se confruntă cu o boală foarte rară. Apropiații sunt îngrijorați

,
Laurette se confrunta cu probleme de sănătate
Laurette, probleme grave de sănătate [Sursa foto: Instagram]

Laurette trece prin momente dificile. Vedeta se confruntă cu probleme de sănătate foarte grave, după spusele apropiaților săi. Cu ce boală se confruntă mulatra?


In articol:

Laurette a primit o nouă lovitură anul acesta. Mulatra se confruntă cu probleme serioase de sănătate, apropiații acesteia sunt foarte îngrijorați.

Cu ce boală se confruntă Laurette?

Apropiații vedetei sunt tot mai îngrijorați pentru sănătatea ei, după ce a începută să piardă tot mai mult păr. Surse din anturajul acesteia se tem că se confruntă cu alopecie, care se manifestă prin căderea excesivă a părului.

Laurette se confrunta cu probleme de sănătate
Laurette, apropae chială[Sursa foto: Instagram]

Laurette a început să aibă tot mai multe zone din jurul capului fără niciun pic de păr.

”Nu cred că ați văzut-o decât de câteva ori la TV sau în poze doar cu părul ei natural, căci mereu, de peste 12-13 ani, Laurette își pune extensii, codițe rasta aplicate sau peruci, fapt care i-a afectat foarte mult rădăcina firului de păr. A început să aibă părul foarte rar mai ales în zona tâmplelor și în față”,   a declarat o sursă din anturajul vedetei, pentru Cancan.

Laurette se confrunta cu probleme de sănătate
Laurette și-a distrus parul[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Laurette, victima unei oratanii extraterestre si a unui pamantean nervos! Iata cum a reactionat vedeta la cea mai inedita farsa!

Laurette a început să rămână fără păr. Aceasta are nevoie de implant

Singura soluție care i-a mai rămas vedetei este un implant de păr. Pentru a putea reveni la podoaba capilară de care se bucura in urmă cu câțiva ani. Laurette trebuie să ia o pauză de la extensiile de păr și de la codițele împletite care îi distrug rădăcina părului.

„Laurette și-a distrus părul pentru că, de la 18 ani, ea a tot avut extensii și peruci care, purtate în mod excesiv, distrug rădăcina firului de păr.

Când nu lași părul să respire și mereu ori îl acoperi, ori îi pui extensii care trag de rădăcină, la un moment dat, peste 50% din rădăcinile firului de păr vor ceda, și locul rămas va fi gol.

Laurette se confrunta cu probleme de sănătate
Laurette are nevoie de implant de par[Sursa foto: Instagram]

Doar un implant de păr poate salva situația. Laurette nu stă bine acum, ar trebui să nu se mai încăpățâneze și să vrea să arate mereu perfect, ci să stea o perioadă de vreo doi ani fără extensii sau codițe de niciun fel, ca să se regenereze părul”,  a se mai arată în sursa citată.

Vedeta și-a suprasolicitat rădăcina părului prin faptul că purta tot timpul extensii și își facea împletituri drastice care i-au distrus podoaba capilară cu timpul, iar acum se confruntă cu căderea excesivă a părului.

Citeste si: Laurette, noi declarații despre bărbatul care a agresat-o: "Îl vedeam ca pe un posibil iubit"

 

Citește-ne pe
Citește și:

Laurette, noi declarații despre bărbatul care a agresat-o: "Îl vedeam ca pe un posibil iubit"

Peste 8.000 de spectatori au intrat pe Arena Naţională. Mesajul Jandarmeriei București

Alex Velea, probleme mari cu legea. Fulgy l-a dat pe mâna polițiștilor. Câți ani de închisoare riscă

Laurette a trecut prin momente de groază! Vedeta a fost bătută de un bărbat într-un hotel din București. Ce s-a întâmplat după?

Laurette, victima unei oratanii extraterestre si a unui pamantean nervos! Iata cum a reactionat vedeta la cea mai inedita farsa!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies