Larisa și Ionuț, un nou cuplu în Casa iubirii? Radu și Grațiela, atingeri senzuale! Aflați cum va reacționa Kinga, miercuri, într-o ediție incendiară, de la 10:00 și 17:00, la Kanal D!

,

Larisa și Ionuț sunt pe cale să formeze un cuplu în Casa iubirii! Iar Radu se apropie din nou de Grațiela!


In articol:

În ediția de marți a emisiunii Casa iubirii, Kinga și-a ispășit pedeapsa mergând în casa băieților pentru a le servi cafeaua, însă în același timp a stârnit mici tensiuni în casă fetelor, acolo unde Bianca s-a sesizat atunci când Kinga s-a apropiat prea mult de Adrian, băiatul pe care ea îl place și căruia îi trimisese un bilețel prin intermediul ei.

În ediția de miercuri, atmosfera va fi mult mai relaxată deoarece se va află cum au petrecut Larisa și Ionuț în escapadă lor romantică. Iar pe de altă parte, Radu se va apropia din nou de Grațiela.

Larisa și Ionuț, un nou cuplu în Casa iubirii? Radu și Grațiela, atingeri senzuale

Miercuri, în Casa iubirii apar primele dovezi că Larisa și Ionuț vor deveni noul cuplu în cadrul show-ului matrimonial. Deși a intrat în emisiune pentru a încerca să o cunoască pe Kinga, Ionuț a renunțat după ce a fost refuzat de această și s-a reorientat către Larisa, pe care și-a dorit să o cunoască mai bine.

casa iubirii

Larisa si Ionut, escapada romantica

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Săptămâna trecută, cei doi au câștigat o escapadă la munte, în urmă concursului de dans desfășurat în platoul Casa iubirii. În timpul excursiei lor romantice, Ionuț și Larisa au început să se apropie din ce în ce mai mult și au petrecut mult timp împreună povestind și făcându-și tot felul de mărturisiri, semn că își doresc să încerce să formeze un cuplu în cadrul emisiunii.

casa iubirii

Larisa si Ionut, un nou posibil cuplu in Casa iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

În ediția de miercuri, Andreea Mantea i-a întrebat pe Ionuț și Larisa dacă formează deja un cuplu și dacă își asumă deja acest lucru, după excursia petrecută împreună în afară casei. Rămâne de văzut însă dacă cei doi tineri aparent îndrăgostiți și entuziaști vor recunoaște sau nu dacă au decis să formeze un cuplu.

casa iubirii

Radu, show total in Casa iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pe de altă parte, Radu se va dezlănțui și se va apropia din nou de Grațiela, acceptând o provocare uluitoare.

Tânărul va fi nevoit să îi dezlege cu dinții o panglică legată de piciorul Gratielei, spre marea uimire a Kingai, care privește cu zâmbetul pe buze încercând să dea de înțeles tuturor că nu-i pasă ce se va întâmplă cu cei doi.

Citeste si: Kinga, apariție de senzație în casa băieților! Tânăra a stârnit multe controverse în rândul colegelor ei! "Uite cum se uită la fundul ei" Iată cum a reacționat Bianca!

Citeste si: Andreea Mantea a făcut anunțul despre ceea ce se va întâmpla cu Kinga, după ce a încălcat regulamentul emisiunii Casa iubirii! „Trebuie să te pedepsim" Iată cum a reacționat concurenta!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Imaginea care i-a făcut să exclame până şi pe inspectorii RAR: „E păcat să pui şurub unde poţi lega cu sârmă, adică funie“

Kinga, complimente pentru Sorin! „Arăți cam bine" Aflați cum se va comporta concurenta când le va duce cafeaua băieților și ce reacții va avea Radu, marți, într-o nouă...

Suntem zmei în online: Aproape jumătate din vânzările online din Europa de Est sunt făcute de români

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Andreea Mantea a făcut anunțul despre ceea ce se va întâmpla cu Kinga, după ce a încălcat regulamentul emisiunii Casa iubirii! „Trebuie să te pedepsim" Iată cum a...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies