La Iasi exista o familie care intrece orice inchipuire. Si parintii, dar si copiii au puteri miraculoase

Iata ce sunt in stare sa faca! Ce se-ntampla, oare, in aceasta familie aparent normala?!

Membrii familiei Cobileanschi uimesc o lume-ntreaga: sunt magneti vii cu puteri tamaduitoare. Se vorbeste despre ei in ziare, iar bioenergeticieni de renume ii recunosc in cercul lor select. Mii de suferinzi le-au trecut prin maini si au aflat aici, in micul cabinet din Iasi, de suferintele ascunse care le ingreuneaza viata.

Maria Cobileanschi scaneaza oamenii prin miscari ciudate, fiul ei e fiziterapeut, iar sotul - Vasili si fiica sunt ca niste magneti.
Ei bine, istoria familiei Cobileanschi - singura cu puteri miraculoase din Romania - a inceput dincolo de Prut. Maria a simtit, inca din copilarie, ca menirea ei pe pamant e alta decat a omului de rand. Nascuta in Moldova de peste Prut, femeia a renuntat intr-o zi la cariera de dascal si a plecat in Rusia, la Institutul de Cercetari Parapsihologice din Moscova. Aici avea sa fie luata sub ocrotire de faimoasa Djuna Davitashvili - probabil cea mai cunoscuta femeie-bioenergoterapeut din lume.
Asa decurge o sedinta de scanare parca din alta lume: cu miscari ciudate, se scaneaza pacientul - fara aparate medicale sau urma de magie, diagnosticul e pus in 10 secunde.


Membrii familiei Cobileanschi spun ca 70% dintre cei care ajung la ei sufera de boala mileniului III: stresul provoaca blocaje energetice pe care ei le depisteaza si le trateaza cu energii pozitive.

Citeste si: Traian Băsescu a dezvăluit totul despre colaborarea cu Securitatea. E bomba serii - capital.ro

Aceste tratamente nu tin in niciun caz locul tratamentelor de specialitate. E greu de spus in ce masura contribuie la vindecare, insa, tot mai multi oameni continua sa isi caute vindecarea in cabinetul familiei Cobileanschi.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies