Kanal D, lider în Prime Time, cu serialul “Mă numesc Zuleyha” 

,

Episodul difuzat aseară a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, pe două categorii de public monitorizate


In articol:

Kanal D își menține poziția de lider de piață, în Prime Time, serialul turcesc “Mă numesc Zuleyha” a plasat, din nou, stația pe primul loc în topul televiziunilor din România. Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D s-a clasat pe primul loc, pe podiumul audiențelor, atât în ceea ce privește publicul din întreaga țară, cât și la orașe.

Kanal D, lider în Prime Time, cu serialul “Mă numesc Zuleyha” 

Aseară, în intervalul de difuzare a serialului “Mă numesc Zuleyha”, Kanal D a înregistrat 6.4 puncte de rating și 17,8% cotă de piață, pe targetul Național, și 6.4 puncte de rating și 17,4% cotă de piață, pe targetul All Urban.

Episodul de aseară al serialului “Mă numesc Zuleyha” a fost urmărit, în fiecare minut, de o medie de 1.133.000 telespectatori din întreaga țară. Minutul de aur, atins la 22:05, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, peste un milion si jumatate de fani (1.552.000).

Citeste si: El este carismaticul actor care i-a furat mințile frumoasei Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha! Iată cum au fost surprinși în urmă cu doi ani, pe o plajă exclusivistă de la Marea Egee!

Citeste si: Kerem Alışık, mesaj uluitor pentru echipa de producție a serialului Mă numesc Zuleyha, după ce a părăsit distribuția! „Ah, Fekeli! Nu știu cum să-mi iau rămas bun de la tine" Care au fost primele reacții ale actorului

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un vameş maghiar şi-a dat demisia după un conflict violent în Vama Nădlac cu un cetăţean român VIDEO

Cine este și câți ani are Raşit, iubitul sfioasei Fadik din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată ce pasiune secretă are carismaticul actor Şahin Vural!

Poliția Capitalei l-a găsit pe bărbatul care a furat un videoproiector de 32.000 de lei de la Teatrul Național

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ce mai fac și cu ce se mai ocupă actorii principali din serialul ”Mă numesc Zuleyha”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies