Kanal D, lider de audienta cu show-ul „Puterea dragostei”, de vineri

,

Vineri, 19 aprilie, Kanal D a fost lider de audienta, cu show-ul “Puterea dragostei”, atat cu prima parte, difuzata in intervalul orar 11:00 – 12:00, cat si cu cea de-a doua parte, difuzata pe tronsonul orar 17:00 – 19:00.

Prima parte a show-ului, difuzata in intervalul orar mai sus mentionat, a clasat Kanal D pe primul loc, in topul televiziunilor din Romania, atat pe target Comercial, cat si pe cel National. Cu 2,4% rating si 16,4% cota de piata, pe targetul National, si 1,5% rating si 16,4% cota de piata, pe targetul commercial, Kanal D a surclasat celelalte statii TV.

In cea de-a doua parte a emisiunii prezentate de Andreea Mantea, difuzata in intervalul 17:00 – 19:00, Kanal D si-a mentinut pozitia de lider de piata, pe targetul Comercial.

Statia a inregistrat 3,6% rating si 21,2% cota de piata, in randul publicului d ela orase, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani. Minutul de maxima audienta, atins la 18:53, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, aproape un milion (971.000) de romani din intreaga tara.

Source: Kantar Media Romania
Date: 19.04.2019

 

Citește-ne pe

Citește și:

Grecia la preţ de Caraibe. Românii sunt nemulţumiţi de preţuri: „Cum să procedez să nu am preţ exagerat?”

Maurice Munteanu a picat de patru ori examenul la Actorie. Care au fost motivele invocate si ce cantarete celebre au luat examenul cu nota 10? Maurice Munteanu, marturisiri din...

Marea Britanie începe testele pentru săptămâna de muncă de patru zile

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Primăria din Vâlcea, executată silit de lăutari! Au pus sechestrul pe tractor și pe microbuzele școlare

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies