Juratii “Bravo, ai stil! All Stars”, taie si spanzura la Gala “Bollywood”, astazi, de la 23:15, la Kanal D

,

Batalia fetelor este mare, Gala “Bollywood” reprezentand si prima gala eliminatorie iar juratii, daca pe parcursul saptamanii s-au dovedit a fi, uneori, mai “indulgenti”, de data aceasta taie si spanzura in randul concurentelor.

Asteptarile juratilor sunt mari in aceasta Gala asa ca niciunul dintre acestia nu sunt dispusi sa tolereze” greselile concurentelor.

“Eu am o singura concluzie, ca n-ati picat pe Gala sau ati picat la Gala”, se adreseaza Maurice unor concurente, dezamagit fiind de prestatia vestimentara a acestora.

Si Iulia Albu si-a manifestat dezamagirea, atunci cand a considerat ca tema Galei nu a fost abordata asa cum trebuie, din punct de vedere vestimentar, de catre unele competitoare, si nu s-a sfiit sa le apostrofeze pe acestea.

“Am impresia ca eu mi-am dat prea mult silinta pentru aceasta Gala. Sincera sa fiu nu-mi place sa <imi pun picioarele pe masa> dar asa ar trebui sa fac pentru ca voi asta ati facut astazi”, a punctat jurata.

Hotarati sa nu tolereze greseli in competitie, juratii au impartit cu nemiluita note de 1 dar au acordat si punctaj maxim concurentelor care s-au ridicat la nivelul asteptarilor Galei.

Nelipsita din Gala va fi si brigada sexy, Victor Slav, Alex Velea si Bogdan Vladau, care va “condimenta” atmosfera sambata seara, cu un tonus pozitiv, plin de energie.

Nu ratati sambata, de la 23:15, Gala “Bollywood”, care va fi eliminatorie, iar la finalul acesteia, doar 10 dintre concurente vor merge mai departe in competitia “Bravo, ai stil! All Stars”.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Închisoare pe viaţă în Marea Britanie pentru şoferii care produc accidente mortale. În ce condiţii se aplică pedeapsa maximă

Kanal D, pe prima pozitie in top aseara, cu "Exatlon"! Prima Gala "Bravo, ai stil! All Stars" a fost si ea prima optiune a telespectatorilor, plasand Kanal D...

Explozia inflației riscă să ducă la tulburări sociale fără precedent: Guvernele unor state ar putea fi dărâmate de protestatari

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Sambata seara, in prima Gala “Bravo, ai stil! All Stars”, telespectatorii vor vibra in ritm de salsa, alaturi de cele 11 concurente

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies