Jennifer Lopez, incendiara in noul videoclip filmat alaturi de Will.i.am de la Black Eyed Peas.!

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:22

Vedeta in varsta de 42 de ani isi arata formele in primul videoclip solo lansat de Will.i.am, pentru piesa "T.H.E. (The Hardest Ever)".

In videoclip, Will.i.am apare mergand pe o motocicleta, conducand o masina si chiar pilotand un avion, in timp ce incearca sa depaseasca obstacole din ce in ce mai dificile. Jennifer Lopez pare sa il ghideze pe solistul Black Eyed Peas, aparand in fata acestuia pe diverse panouri si pe ecranele masinii si avionului cu care se deplaseaza.

Vedeta canta si danseaza, aratandu-si formele intr-un costum mulat din dantela si intr-o tinuta extrem de sexy, asortata
cu o pereche de dresuri.

In videoclip mai apare si Mick Jagger, solistul The Rolling Stones. Piesa "T.H.E. (The Hardest Ever)" face parte de pe albumul solo de debut al lui Will.i.am, care va fi lansat in 2012. 

Taguri:

Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!