Iulia Albu a maturat pe jos cu Oana Roman! "Are doua veverite in picioare! E o Alba ca Zapada grasa!" - Oricum, nu ea a luat BAU! O sa ai un soc cand afli cine au fost "castigatoarele" trofeelor!

Iulia Albu a facut din nou praf vedetele din Romania. In colimatorul ei au intrat mai multe "dive" ce au gafat la diverse evenimente mondene.

Oana Roman, Dana Savuica sau Laura Cosoi au iesit extrem de sifonate, in timp ce Dani Otil, Xonia sau Misha au luat note extrem de mari.

Alexandra Stan - Are un plus la stilul pe care l-a ales. Nu imi place ca poarta dress-uri. Trebuie sa invete sa poarte sosete, nu acest ciorap care arata extrem de batranicios. Imi place mai mult de ea in aceasta perioada. Ii dam nota 3.

Dani Otil - Probabil ca era pe undeva la o benzinarie, un restaurant. El are stilul lui si este un tip foarte asumat. E un tip ok, n-are nimic diferit. Imi place mult si geanta si modul in care o poarta. Are o tinuta corecta si va primi 8,9.

Laura Cosoi - A jupuit un ursulet din plus. Cred ca e mai bine asa decat sa jupoi un animal. Eu sper ca ea sa inceapa sa asculte si sa bage ceva in cap. Ma bucura ca incearca un plus, asa ca ii dam un 6,4.


Oana Roman - Ea a calcat in doua veverite cand a mers aici. E un fel de Alba ca Zapada in varianta foarte grasa. Aceste sandale sunt copiata si cineva care poarta asa ceva se incadreaza intr-o categorie foarte joasa. Daca nu ai bani sa iti cumperi asa ceva in varianta originala, atunci nu mai purta aceste fake-uri ordinare. Mi se pare groaznic sa calci in veverite. Le-a violat. Tinuta este ceva ce eu nu ma injosesc sa comentez. O exclud. Vezi cine a luat trofeul WOW si cine Bau pe wowbiz.ro!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate