Intamplare incredibil de dureroasa in Vaslui! Ce-a patit un tanar care a vrut sa urineze, pe marginea drumului, langa o nevastuica

Habar nu avea ca din intuneric il pandea un carnivor pe cat de mic, pe atat de feroce.

Dincolo de ciudata intamplare, avem un motiv cat se poate de grav sa va prezentam aceasta stire! Bietul om a asteptat mai bine de cinci ore sosirea ambulantei! Aveti grija, barbati, sa nu patiti ca el! E rosu de rusine, dar gata sa spuna tot.

Cum de-a ajuns cel mai mic carnivor cu porniri feroce in pantalonii vasluianului? Ei bine, cand nevoile te-apuca, nici rusinea, nici teama nu te impiedica sa te usurezi la marginea drumului; numai ca din adapostul intunericului, il pandeau colti ca niste ace.

Micutul animal s-a napustit unde nimeni n-ar zice de rusine! Ca sa scape de jivina, tanarul s-a luptat corp la corp. Cine a castigat... e lesne de inteles: dupa partida ciudata de amor, nevastuica a fugit, iar tanarul a sunat urland de durere la ambulanta!

Ajuns la spital, baiatul si-a inchipuit ca macar aici va fi luat in serios.

Morala? Vasluianul promite acum ca nu-si va mai face nevoile niciodata la marginea drumului. Nu de-alta, dar nu e exclus ca partenerea lui de-o noapte sa-si doreasca razbunarea.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate