Întâmplare de groază pentru o familie din Medgidia! Patru persoane au fost stropite cu benzină și arse de trei bărbați. Una dintre victime era un copil

,
Persoane stropite cu benzină și incendiate Medgidia

Întâmplare de groază pentru o familie din Medgidia! Patru persoane au fost stropite cu benzină și arse de trei bărbați. Una dintre victime era un copil

[Sursa foto: PixaBay]

Întâmplare șocantă în Medgidia! Patru persoane au fost stropite cu benzină, după care au fost incendiate. Una dintre persoane era un minor, în vârstă de 10 ani.


In articol:

Un incident șocant a avut loc în Medgidia. Patru persoane au fost stropite cu benzină și arse de către trei bărbați. Localnicii au fost șocați de întâmplarea scoasă, parcă, din filmele de groază.

Victimele au fost preluate și duse de urgență la spital, după ce trei bărbați le-au stropit cu benzină și le-au dat foc. Totul s-a întâmplat în noaptea de 4 spre 5 august, în jurul orei 02:00, în casa unei femei. Una dintre victime este un minor, în vârstă de 10 ani. 

Patru persoane au fost stropite cu benzină și incendiate în Medgidia

Patru persoane stropite cu benzină și incendiate Medgidia

Patru persoane au fost stropite cu benzină și incendiate în Medgidia

[Sursa foto: PixaBay]

În seara de 4 spre 5 august, în casa unei femei, în vârstă de 44 de ani, ar fi intrat mai multe persoane și ar fi început să-i lovească pe ea și restul membrilor familiei. Ce avea să urmeze era neașteptat.

Ulterior, cei trei bărbați i-ar fi stropit pe toți cu benzină, după care i-ar fi incendiat. După ce au recurs la gestul șocant, cei trei bărbați au fugit din casă. Femeia, în vârstă de 44 de ani, a suferit arsuri de gradul doi şi trei.

Citeste si: Incendiu puternic la o pensiune din Vâlcea unde erau cazați 40 de copii- 16 au fost transportați de urgență la spital

Medicii ajunși la locul tragediei au constatat că una dintre victime avea vârsta de doar 10 ani.

Fetița a suferit arsuri de gradul unu și doi pe toată suprafața corpului.

Poliția a întocmit dosar penal pentru tentativă de omor

Printre victime se mai numără și doi bărbați, în vârstă de 41 și 42 de ani, care au suferit atât leziuni traumatice, cât și arsuri. Cei trei bărbați din Medgidia, care au făcut gestul șocant, au vârste cuprinse între 37- 57 de ani.

Din fericire, dat fiind faptul că medicul legist a declarat că rănile i-au pus viața în pericol, bărbatul în vârstă de 42 de ani a scăpat cu viață.

Citeste si: Ce pedeapsă a primit bărbatul care a turnat benzină peste fosta soție și apoi i-a dat foc? Moartea cunoscutei vloggerițe, un alt caz șocant de violență domestică

Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a anunțat că toată tragedia a avut loc din cauza unui conflict din trecut. S-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru tentativă de infracțiune de omor calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, după care au fost duși în fața Tribunalului Constanța, care a luat decizia de arest preventiv pentru 30 de zile.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Incendiu la un spital în Istanbul! Pacienții au fost evacuați și transportați la alte spitale. Care a fost cauza

Operatorii de gaze din România și alte trei țări din regiune se unesc: plan comun pentru a traversa criza

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Momentul în care un taximetrist e cuprins de flăcări, după ce și-a aprins o țigară la benzinărie, în timp ce alimenta - Imagini șocante - Video

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies