Inscrierile pentru noul sezon “Vrei sa fii milionar?” au inceput. Citeste noul REGULAMENT si participa!

Inscrierile pentru noul sezon “Vrei sa fii milionar?” incep pe 1 ianuarie 2012, de la ora 0.00

Din 5 ianuarie, de la ora 0.00 au reinceput inscrierile pentru “Vrei sa fii milionar?”, show-ul de cultura generala prezentat de Virgil Iantu la Kanal D.

Inscrierile in concurs se pot face sunand la numarul 0377 77 22 22 (numar cu tarif normal deschis non-stop in toate retelele de telecomunicatii fixe si mobile).

Regulamentul concursului TV “Vrei sa fii milionar?” ramane neschimbat, este public pe toata durata desfasurarii acestuia si poate fi consultat gratuit on-line de catre toti cei interesati prin accesarea site-ului www.vreisafiimilionar.kanald.ro  sau apeland la numarul de telefon 0377 77 11 11 (numar cu tarif normal deschis non-stop in toate retelele de telefonie fixa si mobila).
In conformitate cu prevederile Sectiunii 3, incepand cu data de 05 Ianuarie 2012 Producatorul modifica Regulamentul oficial al Concursului TV Vrei sa fii milionar dupa cum urmează:

1.    La Sectiunea 4 durata primului sezon al Concursului TV Vrei să fii milionar se prelungeste pana pe data de 16 Martie 2012.

2.    La Sectiunea 5 se introduce, incepand cu data de 05.01.2012, o noua limitare a dreptului de participare, in sensul ca se limiteaza posibilitatea unei persoane de a participa la  faza I-a de preselectie la 1 singur apel/numar de telefon/episod.

Celelalte prevederi ale Regulamentului raman nemodificate.
Click AICI pentru a citi regulamentul!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate