INFIORATOR! Si-a batut iubita INSARCINATA ca sa-i scoata cu forta copilul din BURTA

Un caz cutremurator de violenta domestica a socat Marea Britanie! Un barbat si-a batut cu bestialitate iubita insarcinata ca sa-i scoata copilul din burta.

Craig Thomas, un barbat in varsta de 33 de ani, a fost condamnat la 10 ani inchisoare in ceea ce judecatorii din Anglia au numit "cel mai sangeros si cutremurator caz de violenta domestica". Barbatul si-a lovit iubita, insarcinata in 11 saptamani, de trei cu o teava in burta, chipurile ca sa-i scoata copilul, iar mai apoi a lovit-o cu ciocanul peste fata ca sa-i scoata dintii din gura.

Dupa ce a lovit-o cu bestialitate, Craig Thomas i-a ordonat iubitei sa-i faca un ceai. Ingrozita, femeia nu si-a mai putut controla reactiile si a facut pe ea. "Ma asteptam sa mor din minut in minut . Am crezut ca mi-a venit sfarsitul. Mi-a fost teama ca ma va omori si pe mine, dar si pe copil", a declarat victima la tribunal.

Cei doi aveau o relatie de aproximativ un an de zile. Se certau des si desi femeia a obervat ca iubitul ei are reatii violente, nu a crezut, insa, ca se va ajunge la asta. Barbatul si-a recunoscut vinovatia si isi va petrece urmatorii ani dupa gratii.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate