Individul care și-a agresat concubina minoră însărcinată a fost reținut și băgat în arest

Individul care a oripilat întreaga societate după ce și-a lovit cu sălbăticie concubina a fost reținut de polițiști pentur o perioadă de 24 de ore și introdus în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Suceava.

Gabriel Litră, de 19 ani, din Horodnic de Sus, a fost pus sub acuzare pentru infracțiunile de violență în familie și act sexual cu un minor, informează monitorulsv.ro.

Din cercetările derulate în comun de polițiști și reprezentanții Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava s-a stabilit că minora agresată cu sălbăticie era însărcinată.

Între fată și Gabriel Litră era o relație de concubinaj, iar cei doi locuiau în comunitatea de romi din Horodnic de Sus. 

Un filmuleț postat pe rețelele de socializare a adus în atenția publică scene de o violență extremă. Minora este bătută cu brutalitate cu biciul și cu pumnii de cel care o lăsase însărcinată pe motiv că l-ar fi înșelat. Scenele de violență au fost filmate după câte se pare de mama fetei, care locuiește în aceeași zonă.

Filmarea a stârnit indignarea opiniei publice, iar autoritățile au demarat o anchetă, care s-a lăsat cu reținerea agresorului. Potrivit comisarului-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, în cazul lui Gabrie Litră se va propune arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate