Începând de săptămâna viitoare, Serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat de luni până miercuri, de la ora 20:00; “Prețul fericirii” – de joi până sâmbătă, de la 20:00

Author: Madalina Maftei

Începând de săptămâna viitoare, serialul “Totul pentru familia mea” va putea fi urmărit de luni până miercuri, de la 20:00, iar “Prețul fericirii” va fi difuzat de joi până sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D.

Începând de săptămâna viitoare, serialele voastre preferate vor avea noi zile de difuzare. serialul “Totul pentru familia mea” va putea fi urmărit de luni până miercuri, de la 20:00, iar “Prețul fericirii” va fi difuzat de joi până sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D. 

”Totul pentru familia mea” și ”Prețul fericirii”, vor avea noi zile de difuzare

Iubitorii celor două seriale turcești, ”Totul pentru familia mea” și ”Prețul fericirii”, vor avea, începând de săptămâna viitoare, noi ore de difuzare.

Întâmplările dramatice, dar și momentele marcate de bucurie din viața fraților Eren vor putea fi urmărite în continuare, trei zile pe săptămână.

Citește și: Ayla va afla ce s-a întâmplat cu adevărat în momentul accidentului lui Veli. Vezi online live episodul 96 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Serile de joi până sâmbătă vor fi rezervate intrigilor petrecute în producția “Prețul fericirii”, telespectatorii putând urmări parcursul sinuos al familiilor Kuyucu și Ekinci, care se “duelează” permanent pentru supremație în afaceri.

Ceylin este surprinsă de ezitarea lui Ilgaz atunci când sunt cel mai aproape unul de celălalt. Vezi online live episodul 12 al serialului “Secrete de Familie”, începând cu ora 20:00

Nu pierdeți, începând de luni 29 mai, serialul “Totul pentru familia mea”, de luni până miercuri, de la ora 20:00, și “Prețul fericirii”, de joi până sâmbătă, ora 20:00, numai la Kanal D.

 

Citește și: Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, surprinsă în compania celei mai iubite persoane din viața sa! Iată cine o motivează zi de zi și îi aduce mereu zâmbetul pe buze celebrei actrițe Simge Selçuk

 

 


Momente tensionate în Casa iubirii! Larisa și Lorena și-au declarat război! „Îi este rușine să iasă pe stradă cu fața ei nemodificată!” Cele două rivale au lansat acuzații grave și jigniri aprige!