Incendiu violent azi-noapte, în Piața 1 Decembrie din Capitală! De la ce ar fi izbucnit flăcările: „Tot arde, toată piața”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 07 dec 2022, 09:35

Incendiu violent azi-noapte, în Piața 1 Decembrie din Capitală! De la ce ar fi izbucnit flăcările 

Sursa: Canva/România TV - Colaj Kanal D

Un incendiu violent a avut loc azi-noapte în sectorul 3 al Capitalei, în Piața 1 Decembrie, unde mai multe tarabe și magazine au luat foc și n-au mai putut fi salvate.

Incendiu violent azi-noapte în sectorul 3 al Capitalei! Piaţa 1 Decembrie a fost năpustită de flăcări, astfel că zeci de tarabe cu marfă, câteva magazine de haine şi saloane de înfrumuseţare din incinta pieței au fost făcute scrum.

Incendiu violent în Piața 1 Decembrie din Capitală

Oamenii au fost treziți din cauza fumului gros emanat de flăcări, dar și de zgomote puternice, asemănătoare cu cele ale petardelor. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar pagubele materiale sunt foarte mari, iar proprietarii vor avea de suferit. 

Citește și: Incendiu la Spitalul de Copii din Timișoara, cel puțin 100 de persoane au fost evacuate. A fost activat planul roșu de intervenție. Raed Arafat, prima reacție după incident

Incendiul a izbucnit la puțin timp după trecerea miezului nopții, iar flăcările au înghițit rapid spațiile comerciale din piață. Tarabele şi magazinele au fost cuprinse de foc rapid, iar suprafața totală care a fost afectată este de 1000 de metri pătrați.

„Arde tot! Tot arde, toată piața!”, a exclamat un martor.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Incendiul ar fi izbucnit de la niște petarde aruncate de copii

„Am auzit o bubuitură, nişte pocnitori, şi a luat foc. Au trecut nişte copii mai devreme un pic şi cred că ei au aruncat. Imediat s-a extins. De la pocnitori, de la o petardă, ceva”, a declarat paznicul pieței, care ar fi dat și alarma incendiului.

Incendiul a fost stins după mai bine de trei ore, iar martorii au declarat, de asemenea, că focul a izbucnit din cauza unei petarde aruncate de cineva. 

Citește și: O ambulanță care transporta un pacient a fost implicată într-un accident, în Gorj. Asistenta este în comă, iar pacientul a decedat

Asyie, salvată în ultimul moment de Omer.  Vezi online live episodul 44 al serialului „Totul pentru familia mea”, subtitrat în limba română VIDEO

Bubuiturile și mirosul de fum sunt cele care i-au trezit pe oamenii din zonă din somn.

„Ajunşi la faţa locului s-a constatat că incendiul se manifesta la mai multe spaţii comerciale, existând posibilitatea propagării la celelalte spaţii învecinate. Aceştia au realizat şi reuşit localizarea într-un timp foarte scurt, nefiind afectate celelalte spaţii”, a declarat Marian Stoica, locotenent-colonel ISUBIF.  

Pompierii au intervenit la fața locului cu 20 de autospeciale și urmează să fie deschisă o anchetă oficială în vederea stabilirii cauzelor și circumstanțelor producerii incendiului.

 


Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a dat buzna în camera roșie, pentru a afla ce se întâmplă între Patrick și Alina, noua concurentă! „Nu e corect ca în prima zi de cuplu să facă așa ceva!”

Vizibil afectată de gestul lui Patrick, Nona a intrat furibundă în camera roșie pentru a-i cere explicații celui care se pretinde partenerul ei! „Ce faci tu? Nu, eu mă duc! Rămâneți voi aici!”

Cookies