In aceasta seara, in ultimul episod din “Dragoste si ura”, de la ora 20:00: final neasteptat pentru Cemal

Povestea familiei Gorecki, una impresionanta, din care nu au lipsit evenimentele tragice si tensiunile, dar si momentele spumoase, a ajuns la final. In aceasta seara, de la ora 20:00, vom afla deznodamantul intregii povesti a celei mai puternice familii din Urgup.

Cemal realizeaza ca nu mai are scapare. Dupa ce s-a intalnit cu Galip, barbatul care detine dovada ca Ali a fost ucis, Cemal incearca sa stearga orice urma care sa-l invinuiasca. Gandul ca va ajunge la inchisoare ii da fiori barbatului care incearca, cu ultimele forte, sa scape “basma curata”. Cemal pune la cale un plan diabolic dar, spre surprinderea lui, lucrurile vor lua o intorsatura neasteptata. 

Yuksel turbeaza ori de cate ori Mavi si Yaman petrec timp impreuna. “Intalnirile” celor doi nu sunt lipsite de mici incidente insa, acestia se inteleg de minune. Yuksel face eforturi disperate sa o indeparteze pe Mavi din viata lui Yaman.

Hasibe trece prin momente tensionate in relatia cu Mumtaz si cu greu, cei doi indragostiti ajung la un consens. 

Daca intamplarile si tragediile prin care au trecut de-a lungul timpului ii vor face pe cei din marea familie Gorecki sa priveasca viata cu intelepciune si sa traiasca impreuna in armonie, aflam in aceasta seara. 

Nu ratati ultimul episod din “Dragoste si ura”, astazi, de la ora 20:00. 

Din 1 ianuarie, de la ora 20:00, telespectatorii vor putea urmari primul episod, din noul serial „Povestea noastra”, o emotionanta incursiune in viata unei familii care lupta sa isi pastreze unitatea si caldura, dar si sa supravietuiasca intr-un mediu care pare sa nu ofere nicio sansa.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate