In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Totul pentru familia mea”, Omer își iese din minți

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 29 nov 2022, 15:36
Foto(5)

Noi provocari ii asteapta in aceasta seara, de la ora 20:00, pe protagonistii serialului “Totul pentru familia mea”, intr-un nou episod, difuzat la Kanal D.

Noi evenimente pline de neprevăzut vor avea loc în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul  ”Totul pentru familia mea”.  Noua producție de la Kanal D aduce în fața telespectatorilor povestea a patru frați rămași orfani după o serie de evenimente tragice. În spatele acestor întâmplări se află maleficul Afik Atakul, un om care îşi va pune amprenta asupra vieții celor patru. Lupta pentru supraviețuire definește perfect povestea celor patru frați.

Omer trece prin momente dramatice, este primul an în care el și sora lui își sărbătoresc ziua fără părinți.

Omer, momente dramatice.

Melisa este îndrăgostită de Kadir, iar revederea cu el îi dă fiori. Este primul an în care gemenii Onur și Asiye își sărbătoresc ziua de naștere fără părinți. Dorul de cei dragi este tot mai puternic.

Omer își iese din minți atunci când Doruk vine la sora lui, acesta sare la bătaie, iar când conștientizează ce a făcut fuge.

Când Ömer acceptă oferta de bani a lui Akif, relatia dintre el și Kadir este tensionata. Omer, care pleacă din casă, neștiind încotro să meargă, primește o invitație surpriză. Doruk face tot posibilul să cucerească inima lui Asiye, care nu are încredere în el.

Orhan este foarte supărat pe Şengül, care a dat afară copiii din casă şi le-a luat banii. Ömer isi doreste o “noua viata”, si visează să devină bogat. El obține un loc de muncă la Akif, totuși, departe de frații săi, tanarul este forțat să intre într-o lume în care nu îi aparține.

Citește și: Berk din serialul Totul pentru familia mea, transformare radicală de look! Iată cum arăta tânărul actor Recep Usta cu părul lung, înainte de a începe filmările pentru această producție!

Kadir este dispus să îşi dea viaţa pentru fraţii lui, iar singurul lui scop este să le susţină acestora educaţia şi să le facă existenţa mai frumoasă.

Piedicile în viaţa celor patru nu contenesc, ajung să trăiască în condiţii improprii, rudele nu doresc custodia acestora, şi totul devine o cursă extrem de dură pentru supravieţuire. Iubirea pe care şi-o poartă şi amintirea vie a părinţilor îi vor ajuta pe cei patru fraţi să treacă prin toate încercările.

Ilnknur este arestată, iar Sengul ajunge la spital. Vezi online live episodul 42 al serialului “Totul pentru familia mea”, subtitrat în limba română

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea”, la Kanal D.

Citește și: După ce Orhan ajunge la spital în stare critică, Sengul dă vina pe copii pentru cele întâmplate și-i scoate afară din casă. Urmăriți un nou episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, în această seară, de la 20:00, la Kanal D

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies