În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Ömer este nevoit să ia o decizie radicală, de dragul surorilor sale!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 feb 2023, 14:55
Foto(7)

Asiye leșină de foame, iar Ömer se va vedea nevoit să recurgă la un mare sacrificiu pentru familia lui. Aflați ce se va întâmpla cu frații Eren, astăzi, într-un nou episod din serialul Totul pentru familia mea!

Serialul Totul pentru familia mea, difuzat de luni până joi, de la ora 20:00, la Kanal D, aduce în continuare în atenția telespectatorilor noi momente impresionante și răsturnări neașteptate de situație, prin care trec personajele principale. Frații Eren se vor confruntă cu dificultăți din ce în ce mai mari din cauza sărăciei în care s-au adâncit și mai mult după moartea lui Kadir.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Ömer este nevoit să ia o decizie radicală

În noul episod de astăzi din serialul Totul pentru familia mea, cei trei frați Eren vor trece din nou prin momente cumplite după ce Asiye va leșina la liceu din cauza înfometării. Kaan îl va anunța pe Omer ce i s-a întâmplat surorii lui și îi va atrage atenția că tânăra s-a prăbușit din cauza foamei, pentru că nu are bani să își mai cumpere mâncare.

Cel care îi va sări în ajutor și o va duce mă medic va fi Doruk. Tânărul este șocat de faptul că iubita lui a ajuns în acea stare precare din cauza foamei. Înspăimântat de traiul extrem de dificil al fraților Eren, Doruk îi va reproșa lui Omer faptul că nu reușește să aibă grijă surorile lui.

Citește și: Asiye din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de mama sa, chiar pe platourile de filmare! Iată de la cine a moștenit actrița Su Burcu Yazgı Coşkun frumusețea si talentul

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Pe de altă parte, Resul decide să

rupă parteneriatul cu Akif Atakul, după ce a descoperit că Suzan a fost amanta acestuia și are de gând să se îndepărteze de aceștia. În vreme ce Akif va încerca din răsputeri să se reapropie de Suzan și se oferă să îi dea o mâna de ajutor, însă se va lovi de respingerea Harikai.

Şengül din serialul Totul pentru familia mea, răsfățată de colegii săi de echipă! Iată cum este tratată celebra actriță Fadik Sevin Atasoy de când a revenit pe platourile de filmare! „Sunteți cei mai buni!”

Înrăutățirea stării de sănătate a surorii sale, îl va determina pe Omer să ia o decizie neașteptată. Tânărul se vede nevoit să recurgă la orice mijloace pentru a redresa situați materială a familiei sale. Acesta are de gând să se implice în activități riscante și periculoase pentru a le oferi surorilor sale un trăi mai bun.

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, anunț îngrijorător în mediul online! Iată ce a pățit de curând Yiğit Koçak! Chipeșul actor a fost nevoit să se retragă de pe platourile de filmare!