În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Ömer este îngenunchiat de criticile dureroase ale surorii sale, Asiye! „Dacă așa o să aibă grijă de noi, mai bine să nu aibă!”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 feb 2023, 11:55
totul pentru familia mea Foto(7)

Omer, doborât de regrete si frământări

Sursa: Captură KANAL D

Asiye descoperă că a ajuns în pragul morții tocmai din cauza fratelui ei! Reacția fetei îl va umili cumplit pe Ömer, deoarece faptele lui vor fi aflate de toți colegii lui de la școală.

Serialul Totul pentru familia mea, difuzat de luni până joi, de la ora 20:00, la Kanal D, aduce în atenția publicului noi situații pline de dramatism și emoții, pe care le trăiesc personajele principale aflate într-o continuă lupta de supraviețuire în condiții dificile. Incidentul provocat de Omer va aduce noi probleme în sânul familiei sale, deoarece Asiye va descoperi adevărul despre implicarea acestuia în afacerile ilegale ale cămătarului Tayfun, cel care a fost

la un pas de o ucide.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Ömer este îngenunchiat de criticile dureroase ale surorii sale, Asiye

În noul episod dramatic din această seară, din serialul Totul pentru familia mea, chinul lui Omer se va prelungi. Tânărul va fi îngenunchiat de regrete și frământări ce vor fi amplificate de reacția surorii lui, Asiye în clipa

în care aceasta va descoperi adevărul despre colaborarea lui cu temutul cămătar Tayfun, care fusese la un pas de a provoca încă o tragedie în familia Eren.
Între timp, Doruk se zbate să o recucerească pe Asiye și încearcă disperat să îi demonstreze dragostea și aprecierea lui și să îi recâștige încrederea.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care seducătorul Ogün Kaptanoğlu a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Resul! Și-a dorit renumitul actor să încheie colaborarea sau a fost nevoit?

„O să te conving de ce să mă ierți iar și să ai din nou încredere în mine!”, spune tânărul Doruk.

Pe de altă parte, Sengul se va confrunta cu o nouă problema în familie, când va observa din întâmplare că soțul ei, Orhan, ia masă cu o altă femeie și par destul de apropiați, spre marea ei disperare.

Însă femeia nu va rămâne deloc indiferentă ci va acționa pentru a-și proteja căsnicia.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Între timp, Asiye află că ajunsese în pragul morții tocmai din cauza lui Omer, care colaborase cu Tayfun în afaceri ilegale și este extrem de dezamăgită de faptul că fratele ei a recurs la acel compromis de dragul banilor, fără să îi pese că le va pune viață în pericol.

„Încă nu pot să înțeleg ce a făcut Omer! Pe lângă faptul că m-a mințit, cum a putut să facă el cămătărie că să întrețină casa? Mereu zice că are el grijă de noi. Dacă așa o să aibă grijă de noi, mai bine să nu aibă!”, spune Asiye.

Ömer recurge la un gest extrem împotriva lui Sarp! Aflați ce se va întâmpla în timpul confruntării dintre cei doi frați, în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00, la Kanal D!

Pe de alta parte, tânărul Berk va trece prin momente dramatice, după moartea fulgerătoare a tatălui sau. Aybike va încerca din răsputeri sa îl consoleze si sa ii fie alături in clipele grele, însă nimic nu pare sa îl ajute pe rebelul adolescent sa depășească trauma vieții sale. 

Citește și: Akif din serialul Totul pentru familia mea, mesaj tulburător de condoleanțe după producerea teribilelor seisme în Turcia! Iată ce a transmis celebrul actor Celil Nalçakan pe contul lui de socializare!

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.